USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Жартувати – означає жити», – волинський тероборонівець на псевдо Санта

8 Жовтня 2023 16:37
Командир роти вогневої підтримки Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони пан Андрій має псевдо Санта.

«Цей позивний приклеївся до мене в перші дні широкомасштабного вторгнення. Хоча борода у мене тоді була ще зовсім коротенькою – і аж ніяк не сивою», – усміхаючись, розповідає командир РВП, пишуть на сторінці 100-ї бригади ТрО у Фейсбуці.

У цивільному житті чоловік був успішним айтішником, очолював відділ технічної підтримки великої міжнародної компанії. Проте у вирішальний для держави момент не вагаючись став до лав ЗСУ.

Читати ще: «Ми, українці, вміємо боротися за краще життя», – волинський тероборонівець на псевдо Петрович

Вдома на Санту чекає з Перемогою велика родина: батьки, дві сестри та п’ятеро племінників. А також його маленька власна сім’я – кохана дружина Світлана та чотирирічний син Максимко.

Пан Андрій вирізняється напрочуд життєрадісним темпераментом. І стверджує, що інакше на війні просто не можна.

«Гумор (іноді навіть чорний!) допомагає долати труднощі. У нашій ситуації жартувати – означає жити!» – переконаний боєць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus