USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

ЖЕК має прозвітуватись про кожен будинок, − Козюра

19 Березня 2013 11:25
Прозвітуватися про проведення інформаційної роботи з мешканцями міста, зібрання коштів та їх витрати повинні ЖЕКи міста перш, ніж збільшувати тарифи на комунальні послуги.

Про це заявив депутат Луцької міської ради Андрій Козюра під час робочої комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 18 березня.

«Безумовно, тарифи на комунальні послуги не можуть залишатися такими, якими були раніше. Проте є декілька «але». Потрібно підвести лінію і сказати: скільки було зібрано коштів з кожного будинку і на що ці кошти конкретно було витрачено. Про тарифи можна говорити після того, коли мешканці будуть обізнані, скільки постатейно коштів витратили вони на прибирання, на ремонт тощо,» − зауважив Козюра.

За словами депутата, збільшувати вартість послуг ЖКГ, попередньо не відзвітувавши, що конкретно зроблено у кожному будинку, - недоцільно.

«Зараз, коли ми тільки починаємо говорити про підвищення тарифів, люди кажуть, що міська рада хоче остаточно нас добити. І це ми будемо чути. Кожен ЖЕК про кожен будинок має чітко та конкретно прозвітуватись: скільки коштів було зібрано, на що витрачено,» − каже Козюра.

На зауваження депутата заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Лариса Соколовська заявила, що звіт із поточної роботи ЖКГ уже відбувся минулого тижня.

«Останні три місяці в стінах луцької міської ради ми говоримо про так звану медичну реформу, про яку кожен знав лише частину основної інформації. І що з цього вийшло? От щоб так само не вийшло з тарифами,» − додав депутат міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Антон Показати IP 19 Березня 2013 12:00
о козюро знову щось лепече, буратіно ти наше...
Нана. Показати IP 19 Березня 2013 13:18
ЖЕК (МЖК) прозвітувався,є вивішені на дошках оголошень фількіні звіти.Прибиральниці не миють,сніг лежить,ел.лампи свої,ремонт в під"їзді за свої,сантехніки безтолк.Будем мовчати?
Лучанка Показати IP 19 Березня 2013 14:13
Він говорить чисту правду.Хай прозвітуються жеківці за що ми платимо, а що вони роблять. А нічого.Антон, якщо ти багатий то плати,щоб начальники ЖЕКІВ і його приближені мали по 6 тисяч зарплати.І, якщо зара 3-кімнатна квартира платить 115 грн.то буде платити 200, а за що? Люди добрі ми точно підемо з торбами,бо за пенсію навіть квартпослуги не можна буде оплатити.Потрібно їх заставити робити,вони таке пишуть у переліку послуг,що можна дуру датися?Або просто не платити.Ви рівняйте комунальні послуги до зарплат і пенсій простого люду, а не до депутатів чи бузнесменів точніше олігархів.
Буратіновець Показати IP 19 Березня 2013 14:38
Буратіно і козюра дуже схожі ,жаль щоКозюра для громади незробив Ніц за дві каденціі.
999 Показати IP 19 Березня 2013 15:31
Тарифи треба піднімати. Хватить переливати з пустого в порожнє.
Лев Показати IP 19 Березня 2013 15:49
Ми скоро всі по світу з торбами підем. Соколовська в соцжитло відправить так як не буде змоги оплачувати. Комунальні послуги. Ви думаєте вона спроста про соціальне житло заговорила....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus