USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Жіноча сила». Українська співачка випустила пісню про віру в себе

20 Червня 2020 23:19
Відома українська співачка Tayanna презентувала композицію «Жіноча сила», яку присвятила всім дівчатам.

Довгоочікувана презентація лід-синглу з майбутньої платівки виконавиці відбулася 19 червня. Пісня вже з’явилася на всіх цифрових майданчиках. Також на композицію вийшло лірик-відео. Прем’єра альбому натомість запланована на 26 червня.

«Прем’єра Lyric Video «Жіноча сила» відбулася. Відео вийшло дуже світле. Я хочу, щоб воно кожен день заряджало вас енергією і підбадьорювало», – написала Тетяна Решетняк у своєму Instagram та додала, що в цій пісні – сила всіх жінок.

«Коли я слухаю її, вона допомагає мені віднайти нові сили та розкрити крила. Саме тому щиро вірю, що і вам послужить ліками проти відчаю, мотивацією та підніме настрій», – зазначила співачка.

Своєю чергою, продюсер виконавиці Алан Бадоєв зауважив: «Найсвітліші думки зібрані в новому альбомі Tayanna. Я вірю в жіночі силу і магію, якими жінки наділені. Як часто кохана може врятувати свого обранця одним словом, впевненим поглядом чи дотиком. Про це – кожна пісня Тетяни».

Автором слів і музики треку є сама артистка, а саунд-продюсером – Віталій Телезін.
Читайте також: «ЛЕТО2020» – Потап представив трек і муд-відео про карантинне літо
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Червня 2020 00:19
З кліпу зрозуміло, що жіноча сила - в задниці.... Сумно. Може, досить вже так жінок принижувати? Пісенька, до речі, так собі. "Жіноча сила-а, о, о-о-у" і так далі.
ага до Анонім Показати IP 21 Червня 2020 10:43
Голос є,мелодія - і від того ,що показує дупу і не тільки -ума не добавилось! заміж мабуть хоче за депутата.
Оооо! Показати IP 21 Червня 2020 19:59
Яка в неї немала жіноча сила... Да, а вона дійсно відома співачка, чи тільки у вузьких кругах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus