USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Максимально лірично й відверто: дві прем’єри від «Фіолету»

22 Травня 2021 21:29
Гурт «Фіолет» потішив шанувальників одразу двома прем’єрами: 20 травня презентував «Стежку», а за нею – «Зовсім не боляче».

«Стежка» – пісня, принесена до ваших плейлистів з берегів Середземного моря. Звуки нового синглу, традиційно для наших останніх треків, народжувалися у студії саунд-продюсера Артура Данієляна», – зазначають музиканти.

Фронтмен гурту Сергій Колос Мартинюк називає «Стежку» піснею-пророцтвом: «З часу, коли до мене прийшли перші рядки пісні, у моєму житті змінилося чимало, і «Стежка» стала своєрідним символом тих змін, спробою відпустити минуле і рухатися далі».
Це перша пісня «Фіолету», де звучать тужливі нотки ерху – старовинного китайського інструмента, що схожий на скрипку. А в музичному коді нового сингла зашифровано багато ностальгії, самосповідальності та вайбу поп-музики 90-х.
Пісню «Зовсім не боляче» музиканти називають максимально інтимною та однією з найвідвертіших в дискографії гурту.

Читати ще: Про Макса Барскіх, втечу від «мєнтів», 15-річчя «Бандерштату»: у рідному Луцьку виступив гурт «Фіолет»

«Напевно, «Зовсім не боляче» – апогей суму в моїх текстах. Етап, який потрібно пережити. Проспівати. Прийняти. Переосмислити. Хоча б для того, щоб рухатися далі», – зізнається Сергій Мартинюк.

Оксана ГОЛОВІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Glover Показати IP 22 Травня 2021 21:54
Не зацепили мені пісні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus