USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Жіночий десант»: у Ковелі стартують заняття з самооборони

27 Березня 2021 17:26
Вже сьогодні, 27 березня, у Ковелі стартують заняття з самооборони для жінок.

Йдеться про курси самооборони, які організовує Жіночий рух «ЗА Майбутнє» в рамках соціальної ініціативи «Жіночий десант». Заняття підходять для жінок будь-якого віку і будь-якої фізичної форми. Про це у фейсбуці повідомила координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» на Волині, депутатка Луцької районної ради Ольга Максим’як.

«Ми не ставимо за мету – виховати спортсменок.

Наше завдання – допомогти дівчатам ставати сильнішими, психологічно стійкішими та навчитися перетворювати страх на союзника у моменти небезпеки», – розповідають організатори курсів.

Читати ще: Захист і безпека: у Луцьку жінок безплатно навчатимуть самооборони

Тренером ковельського «Жіночого десанту» став Сергій Дружинович – інструктор Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання «Волинська Січ», тренер з національного виду спорту рукопаш гопак з 16-річним стажем.

Тренування відбуватимуться щосуботи о 14.00 у спортзалі, який знаходиться за адресою: бульвар Лесі Українки, 9.

З усіх організаційних питань щодо участі у «Жіночому десанті» у Ковелі звертайтеся до активістки Жіночого руху «За майбутнє» Ірини Гудзенко (068 738 74 10).
Нагадаємо, партія «ЗА Майбутнє» організувала курси самооборони для жінок по всій Україні.

Групи «Жіночого десанту» вже діють у п'яти населених пунктах на Волині: Луцьку, Любешеві, Володимирі-Волинському, Маневичах та Ківерцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus