USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Жодних кримінальних проваджень щодо майна «MOJO» не існує, – Хорзов

5 Вересня 2019 16:51
Відомого ресторатора, власника закладу «MOJO» Романа Хорзова звинуватили у веденні незаконної підприємницької діяльності, зокрема йшлося про арешт майна «MOJO».

Відповідний пост написав в одній з луцьких груп у фейсбуці користувач Михайло Качинський. Інформація про кримінальні провадження щодо «MOJO» була опублікована і у кількох волинських виданнях.

Зокрема, у дописі Качинського йдеться про те, що Хорзов знищує історичну будівлю на вулиці Ковельській, 2, не сплачує податки та виплачує зарплату своїм працівникам у конверті.
Ресторатор відреагував на звинувачення і розповів, що жодних проваджень стосовно нього чи його закладу не існує.

«Станом на сьогоднішній день (і ніколи в житті раніше!) не існує і не існувало жодних кримінальних проваджень (повідомлень про підозру у вчиненні будь-якого кримінального правопорушення) відносно Романа Хорзова, його закладу «MOJO», а також майна, що належить «MOJO», на яке так «хтось» хотів би накласти арешт.

Всю свою підприємницьку діяльність я, як приватний підприємець, і пов’язані зі мною підприємства та заклади ведемо в рамках чинного законодавства, у нас наявні всі дозвільні документи на оренду приміщень, ліцензії, дозволи і т.д.

Також, кому це цікаво, поділюся: я і всі мої заклади сумарно сплачуємо податків в бюджет держави і міста в місяць близько 500 000 грн., тобто близько 6 мільйонів гривень в рік», – зазначає Хорзов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 5 Вересня 2019 18:11
Ти сплачуєш може ти там щей фіскальні чеки видаєш на дискотеці ???
Анонім Показати IP 5 Вересня 2019 19:54
Єловій всі носять не один заклад в Луцьку і в області не працює без її добра вже давно пора бабушці на пенсію
Богдан Сташинський Показати IP 5 Вересня 2019 20:16
В заведениях Хорзова еще никто не обоср...ся от сальмонелы, а в Базилике и Феличите десятки пострадавших до сих пор мучаются кровавыми поносами. Спасибо Хорзову за это., а причина прежде всего в отсутствии контроля за персоналом....
лучанин Показати IP 6 Вересня 2019 09:20
Справа № 161/9861/19 Провадження №11-сс/802/341/19 ФАС! Фай не бреше.
Анастасія Показати IP 6 Вересня 2019 19:12
Яким би був Луцьк селом без таких закладів як «Севен», «Опера», «Моджо».. Ви про це хоч раз замислювались, люди? А Хорзов молодець, гідно дав відповідь на цю ахінею!
Юрій Показати IP 10 Вересня 2019 12:34
Як я "люблю" ці "хлопські виходки" деяких наших земляків... Колись бігали збирали опозицію на збіговисько проти "Порт Сіті", мовляв, за незрозумілі кошти побудовано (щось такого роду), тепер, якісь питання, щодо MOJO.... Люди а давайте змоделюємо ситуацію: От немає цих об'єктів у Луцьку... Що одразу всім краще стане??? Або ні!! Хтось збудує, щось інше!!! Повірте відразу знайдуться "нові" з подібними заявами. Давайте краще ми самі, щось будемо робии (розвивати), а не "гнати" на інших. Щодо порушення закону, якщо щось є і буде доведено, то відповідно і буде покарання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus