USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Журналістка травмувала ногу у ковельській маршрутці

12 Серпня 2018 15:48
Головна редакторка "UAinKrakow.pl" Ольга Менько порізала ногу у ковельській маршрутці. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

З її слів, вона їхала маршруткою №1.

«Не бійсь виделки, бійсь маршрутки. Один раз зайшла – чотири порізи. Вибачте, що не в риму. Там в одиничці на сходах є металічний обідок. Він трохи відступив і там тепер таке гостре стало. Тому дивіться під ноги. А перевізнику – не знаю, хто нині власник одиничок у Ковелі – добре було би трохи це підремонтувати", - пише ковельчанка.

"А водій сказав: "Ти шо, п'яна". Але мама каже, що це дуже хороший і комунікабельний водій. Тому я собі подумаю, що він просто невдало пожартував", – додає Ольга Менько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus