USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Жидичинська ОТГ передала медичну субвенцію Луцьку

14 Лютого 2019 17:34
Жидичинська сільська рада вирішила делегувати виконання повноважень щодо надання медичних послуг вторинного рівня комунальним підприємствам охорони здоров’я м.Луцька та передати кошти медичної субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту в обсязі 800 тисяч гривень Луцькій міській раді, йдеться на сайті міської ради.

Нещодавно на сесії міської ради субвенцію на умовах договору про міжбюджетний трансферт прийняли у міській бюджет.

Відповідно до пріоритетів надання вторинної медичної допомоги мешканцям Жидичинської ОТГ управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради, як головним розпорядником бюджетних коштів, розподілило субвенцію між КП «Луцька міська клінічна лікарня», КП «Луцький клінічний пологовий будинок», КП «Луцька міська дитяча поліклініка», КП «Луцький центр первинної допомоги» та КП «Луцький центр первинної допомоги №2».

В управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради відбулась нарада за участю представників управління, Жидичинського сільського голови Галини Матвіюк і завідувачки Жидиченської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Світлани Осіюк.

На нараді обговорили питання співпраці, укладання угод з вищезазначеними комунальними підприємствами та узгоджили алгоритм подальших спільних дій.

Така ініціатива територіальної громади дозволить її мешканцям отримувати доступну та якісну медичну допомогу на високому рівні у комунальних підприємствах Луцька.

Це говорить про достатній потенціал цих підприємств, наявність висококваліфікованого медичного персоналу, сучасного медичного обладнання для надання вторинного рівня допомоги мешканцям прилеглих до Луцька територій, і є хорошим прикладом для наслідування іншим територіальним громадам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus