USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Жителі Лисичанська поставили терористам ультиматум

22 Липня 2014 15:52
Серед мешканців Донбасу посилюється обурення діями російських найманців. Про це під час брифінгу повідомив речник інформцентру РНБО Андрій Лисенко, - повідомляє УНН.

"Після того, як 20 липня на фугасній міні, встановленій терористами, підірвалися троє підлітків, жителі Лисичанська Луганської області висунули ультиматум терористам до 14:00 22 липня покинути місто", - зазначив Лисенко.

Нагадаємо, звільнено населені пункти Дзержинськ, Соледар Донецької області та Рубіжне, Ювілейний, що на Луганщині.

Як повідомлялося, сили АТО увійшли до Сєвєродонецька та почали "зачистку" від терористів. Над містом розвивається український прапор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антитерор Показати IP 23 Липня 2014 04:13
Поширюється одурення.Поставили ультиматум?Як вони його висунули?Раніше думати потрібно було.Коли країну розривали на псевдореферендумах,днр,лнр,Як окупантів з триколором зустрічали.Як українську символіку ненависно роздирали.Рассєя,ура кричали.А зараз в позу жертви стали.Янучари і запроданці.Таким вірити ніколи не можна!Хто продався раз - продасться і другий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus