USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Жителі селища на Волині страждають від роботи цукрового заводу

17 Грудня 2018 17:19
Шум та вібрація, що спричиняють тріщини в будинках: до депутатів облради звернулися жителі селища Мар’янівка, нарікаючи на роботу цукрового заводу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю і корупцією 17 грудня.

До депутатів звернулися жителі селища Мар’янівка Горохівського району.

Зі слів місцевого жителя Анатолія Куприсюка, у будинку утворюються тріщини через значну вібрацію, спричинену роботою одного з цехів цукрового заводу («трясучки», де йде на сушку готова продукція).

Від роботи підприємства страждають жителі кількох будинків, розташованих поблизу заводу.

Директор заводу на контакт з жителями селища не йде та не приймає їх у себе.

Житель селища звертався до райради, де йому відповіли, що відповідь надасть селищний голова. Той, своєю чергою, відповідав, що цукровий завод на його звернення не реагує. Водночас, проведені лабораторні дослідження показали, що норма вібрації значно перевищується.

Голова комісії Анатолій Вітів повідомив, що щодо цього питання звертатимуться до облдержадміністрації, щоб голова ОДА залучив відповідні служби, відповідальні за контроль шумів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ем Показати IP 17 Грудня 2018 17:32
До цього все добре було а зараз вже ні. Шановні досить мати інстинкт стада, одне ляпнуло інші і собі. Просто конкурентам мішає завод. От і почали людям таке говорити. Включайте мозок. І да вас ніхто не заставляй там силитися
Навуходоносор Показати IP 17 Грудня 2018 17:39
Если грамотно все смонтировано - никакой вибрации быть не должно! А вот из-за изношенности машин и полного отсутствия виброзащиты (подрезиненных опор, обрезиненных шнеков и т.п.) - реальные проблемы есть. И будут нарастать, ибо никто ничего сейчас не ремонтирует- последние соки выжимают из оборудования наши хозяева жизни.
!!! до Навуходоносор Показати IP 17 Грудня 2018 21:12
Шановний, якщо Ви там працюєте, то говорите дурницю. Якщо ні - то ляпаєте дурницю. Тому що останнім часом в цей завод доволі значні кошти вкладаються. а те, що тим будинкам вже літ як самому заводу (першої черги) і тільки зараз пішли чи "побачились" тріщини. Може просто є бажання з_їхати з того району, села. Ще б хто квартирку купив ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus