USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жителі трьох сіл на Волині з минулого року відрізані від райцентру

4 Квітня 2018 11:54
Через скасування автобусного маршруту ще у жовтні минулого року жителі Луковичівської сільради Іваничівського району не мають можливості дістатися до районного центру.

Про це у своєму запиті до директора департаменту інфраструктури Волинської ОДА під час засідання Волинської облради 4 квітня повідомила депутат Ірина Вахович.

Зі слів обраниці громади, до неї звернулися жителі Луковичівської сільради з проханням посприяти у відновленні маршруту до райцентру Іваничі. З жовтня минулого року рейсовий автобус не курсує за цим маршрутом, тому що маршрут був невигідним для перевізника. Тепер жителям трьох сіл доводиться долати 4 кілометри до сусіднього села, щоб сісти на автобус. Для того, аби відремонтувати занедбану дорогу, селяни власними силами звозили туди щебінь, однак перевізник досі не відновив маршрут. Тож місцеві жителі просять депутатів допомогти вирішити цю проблему.

Обранці громади підтримали запит колеги.

Як повідомлялося раніше, аби доїхати до Іваничів або Володимира-Волинського, жителі сіл Луковичі та Бужковичі змушені платити шалені гроші. 300 гривень в один бік – саме у стільки обходиться селянам поїздка в райцентр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 7 Квітня 2018 21:57
європа!!!!!, по документах там дорога є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus