USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жителька Торчина просила у влади житло для її дюжини дітей

5 Листопада 2008 12:40
Сьогодні, 5 листопада, під час особистого прийому заступника голови Волинської ОДА Святослава Кравчука жителька селища міського типу Торчин Луцького району Ганна Чижук просила допомоги їй з житлом, – інформує репортер «Волинських Новин».
Жінка розповіла, що має 12 дітей, яких виховує сама. Наразі сім’я квартиру винаймає. Хату, в якій Ганна Чижук проживала з дитинства, забрала її рідна тітка. Святослав Кравчук розповів, що Програмою «Зігрій любов’ю дитину» її сім’ї передбачено 200 тисяч гривень.
«За ці гроші ви можете або будуватися, або придбати якесь житло», – зазначив посадовець. Він пообіцяв вирішити прохання жінки до зими, але порадив самій підшукувати житло, яке вона хотіла б придбати за ці гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 13:34
То на [вирізано - цензура] народжувати стільки дітей, якщо не можеш їх самостійно годувати і нема де жити- чого я маю свої податки платити за їх дармове проживання? Треба було раніше думати, коли зачинала ттих нещасних дітей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus