USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Житло в комфортному мікрорайоні Луцька. Де купити?*

22 Листопада 2021 15:59
Чи важливий навколишній простір для життя? І чи впливає він нашу успішність? Насправді ми часто не помічаємо важливість оточення і те, як наше життя від нього залежить.

Якщо ми оточені успішними людьми – починаємо тягнутися до них, переймаємо кращі звички, застосовуємо кращі практики. Так само впливає на нас і навколишній простір. Якщо поряд з домом буде парк, тоді однозначно ми частіше будемо гуляти на природі. Якщо неподалік розташовані потрібні магазини – менше часу витрачатимемо на покупки. Що ближче школа – то швидше дитина прийде додому після уроків у темну пору доби. Цей список можна продовжувати до нескінченності, зауважує керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель.

«Сьогодні комфортне житло – це не тільки якісно збудоване, гарно оформлене, зручно сплановане. Поняття комфорту набагато ширше – скільки часу ми витрачаємо на дорогу з дому на роботу, чи є поряд заклади освіти для дітей, спортивні зали, торгові центри. Тепер для комфортного життя нам треба значно більше, ніж просто стіни. Тому дуже багато людей звертають увагу на мікрорайон, де розташований будинок», – переконує вона.
Цим, зокрема, й вирізняється ЖК «Caramel Residence» від ЛДБК. Він розташований на розі вулиць Конякіна та Гордіюк у спальному мікрорайоні міста, але з дуже вдалою інфраструктурою.

«Власну квартиру в нашому ЖК можна легко прирівняти до приміського котеджу: чисте повітря, паркова зона, приємна тиша. Але водночас все це не позбавлене міського комфорту: зручна транспортна розв’язка та розвинена інфраструктура», – провадить представниця компанії.

Неподалік – повний комплекс побутових послуг, дитячі садочки, школи, вищі навчальні та медичні заклади, кафе, банківські установи, супермаркети. За п’ять хвилин можна дістатися громадським транспортом до автовокзалу, залізничного вокзалу, «Північного» або «Завокзального» ринків. За п’ятнадцять ви вже опинитеся у центрі міста.

За кілька кроків від будинку ЖК «Caramel Residence» – великий парк. Це чудове місце для відпочинку, де можна весело провести час із дітьми або влаштувати пікнік з друзями чи погуляти з домашнім улюбленцем.
У Луцьку насправді складно знайти подібний об’єкт, щоб і парк був поруч, і разом з тим, так би мовити, до цивілізації було недалеко. Адже часто доводиться вибирати: або жити в гамірному мікрорайоні, але мати поблизу всі потрібні місця, або ж мешкати далі за містом, в тиші і спокої, проте витрачати чимало часу на дорогу до того чи того місця.

«У нас є і міський комфорт, і переваги заміського житла. Разом з тим, ми намагалися врахувати всі правила ергономіки й організації простору, щоб помешкання були максимально комфортними. Тому, наприклад, розташовуємо квартири так, щоб вікна виходили на різні сторони світу. Адже, по-перше, в нас бувають у році і теплі, і холодні періоди, тому треба зробити так, щоб було комфортно в квартирі завжди.
А по-друге, в мешканців є можливість розподілити кімнати: якщо люблять прокидатися дуже рано, то їм буде чудово облаштувати спальню в кімнаті з вікнами на схід, якщо люблять поспати довше, краще обрати кімнату з вікнами на захід. Так ми досягли того, що в наших квартирах комфортно в будь-яку пору доби і будь-яку пору року. А завдяки прилеглому парку тут завжди насичене киснем свіже повітря, чого часто бракує в місті», – резюмує Ірина Кушпель.
По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus