USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Житловий квартал Dream Town у Луцьку: панорамні вікна та власний дитсадок*

10 Січня 2019 10:34
У Луцьку розпочалось масштабне будівництво нового житлового кварталу Dream Town компанією Euroholding. Спеціально для наших читачів, ми вирушаємо до забудовника, щоб дізнатись деталі проекту. Спілкуємось з керівником департаменту маркетингу Наталією Терпелюк.

Для кого ви будуєте Dream Town? Чи можете описати потенційного покупця?

Так, звісно. Dream Town безперечно відрізнятиметься від інших житлових комплексів своєю яскравістю та багатогранністю. Створюючи сучасне, якісне та безпечне житло, ми дбайливо планували кожен метр простору, щоб забезпечити втілення усіх бажань мешканців. Лише конструктивні рішення, максимальна увага опрацюванню ергономіки та уважне ставлення до деталей. Ми будуємо квартал для нових лучан, що люблять своє місто, пов’язують з ним своє майбутнє. Вони енергійні, комунікабельні, творчі, новатори у чомусь, легкі у прийняті рішень та вміють радіти життю.

Чим обумовлений вибір території для забудови?

Наш покупець мобільний, для нього важливі зручність, комфорт та економія часу. Тому поруч з Dream Town є школи, дитячі садочки, аптеки, банки, розвинена ресторація та гарне транспортне сполучення. Також, ми проводили опитування, предметом якого було з’ясування, в якому районі міста потенційно хотіли б проживати лучани. Вподобання звичайно різні, але переважна більшість обирає райони ТРЦ "Порт Сіті" та РЦ «Променю». Мотиви очевидні, всього 5-10 хвилин йти пішки до авто- та залізничного вокзалів, речового та продуктового ринку «Варшавський», поряд гіпермаркети. Тому, найкраще рішення – відповідати очікуванням споживача.
Як формується ціна квадратного метру при продажі квартир у житлових будинках, чи надаєте ви опцію розтермінування?

Компанія Єврохолдінг керується високими стандартами будівництва. Це нова якість житла у місті, тому ціна квартир приємно вражає потенціального покупця. Сьогодні - це від 12 950 гривень за метр квадратний. Розуміємо значимість покупки, тому надаємо можливість розтермінування платежів до 2 років, а в найближчий час буде заключено угода з банком про кредитування до 20 років на вигідних умовах.

Як може змінюватися ціна в процесі будівництва?

Звісно, на кожному етапі будівництва вона змінюється, оскільки на це впливають різні фактори, насамперед, істотне зростання вартості будівельних робіт та матеріалів. Практика показує, що практично у всіх будівельних проектах купувати квартири вигідніше на початкових етапах будівництва, коли ціна є найнижчою.
Чи є у вас особливі переваги, які відрізняють вашу компанію від конкурентів?

Звичайно, є. Це власний дитячий садочок. Діти зможуть дружити та активно спілкуватися і в садочку, і в дворі. Дитячі майданчики вабитимуть маленьких шукачів пригод своєю різноманітністю, а батьків своєю безпечністю.

Ми збудуємо підземні та наземні паркінги. Це надзвичайно зручно, ваш друг – авто завжди поруч, без сніжних заметів і під надійною охороною.

Ми пропонуємо відкритий та доброзичливий спортивний простір, де можна відволіктись від насиченого міського життя.

Жителі зможуть насолоджуватись зеленими алеями та кольором квітів, ми створимо баланс тихих та активних зон.

Чому варто купити квартиру саме у вас?

Багато людей у різних містах і областях України вже оцінили якість житла від компанії Єврохолдінг.

А мешканці Dream Town будуть милуватися краєвидами з панорамних вікон. Вікна у кімнатах та скління балконів - це п’ятикамерний профіль, двокамерний склопакет. Встановимо надійні та безпечні металеві двері з двома замками та італійською фурнітурою. Тепло та затишок забезпечить індивідуальне опалення з двоконтурним котлом рівня Protherm, компанії Viessmann, швидкісний безшумний ліфт MIZUI, компанії MITSUBISHI, вантажопідйомністю 1000кг.

Також у нас швидкітемпи будівництва – близько 200 квартир здаються в експлуатацію кожного року!
А яка головна будівельна «родзинка» Вашого комплексу? Що найцінніше для Ваших покупців?

Так, є і родзинка. Наші будинки теплі та красиві. Вперше в Луцьку в житловий новобудові застосовано систему винятково панорамних вікон з енергозберігаючим пакетом, практично на висоту кожної кімнати, від підлоги до стелі.

І, звичайно, дбайливо продуманий простір квартир, де кожен квадратний метр функціональний.

Просторі кухні, правильної форми кімнати, гардеробні, лоджії з балконом. Планування дозволить втілити найсміливіші ідеї дизайну інтер’єру.

Зараз в моді таке поняття як «енергоефективність». Чим в цьому плані виділяється Ваш проект?

Всі будинки – енергоощадні. Система фасаду передбачає поєднання двох утеплюючих матеріалів: пінополістирольні плити та мінеральної вати, товщиною не менше 10 см. Всі зовнішні несучі стіни ми виконуємо з червоної керамічної цегли товщиною 51 см.

Що б Ви порадили майбутнім покупцям?

Дуже серйозно поставитись до вибору забудовника. Обов’язково поцікавитися її історією, дізнатися про збудовані об’єкти, чи має вона відповідну матеріальну базу, фахівців, ліцензії на виконання робіт.
На Вашу думку, що головне у стосунках між забудовником та покупцями нерухомості?

Питання порядності завжди актуальне. А тому компанія Єврохолдінг за прозорість у стосунках між замовником і виконавцем. У нас понад 20 років успішного досвіду системного управління нерухомістю. Діяльність компанії високо оцінена експертами будівельної галузі та жителями міст Західної України.

Основними цінностями компанії завжди є: орієнтація на результат, бездоганність у всьому, раціональне використання ресурсів, соціальна відповідальність, якість та безпека життя мешканців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
33-ій Показати IP 8 Січня 2019 10:04
14 під'їздів x 9 поверхів х 4 квартири = 500 квартир !!! Дуже серйозний та амбітний проект !
Анатоль_ Показати IP 10 Січня 2019 10:48
Квартири почьом? Скiльки столiтть треба працювати робiтнику на ту квартиру? Чи тисячолiтть?
Наталія до Анатоль_ Показати IP 10 Січня 2019 11:41
Однокімнатна квартира вартує 498 тис.грн. Можливе розтермінування від забудовника до 24 місяців.
Ганджубас до Анатоль_ Показати IP 10 Січня 2019 16:37
Анатоль, якщо так як Ви робити, тобто не працювати а тільки на Волиньньюс коменти строчити по 100500 в день... То навіть за мільйон років не назбирається і перший внесок))
Ваван Показати IP 10 Січня 2019 11:47
Який район?
Наталія до Ваван Показати IP 10 Січня 2019 11:56
вул. Привокзальна,12
Не Влад Показати IP 10 Січня 2019 14:10
Насправді круто, що місто так красиво розбудовується. Фасадні рішення круті. ще б хрущовкі старі позносити, центральний ринок знести, макдональс відкрити і Луцьк стане містом-мрією )
Маша до Не Влад Показати IP 11 Січня 2019 11:34
Він і так вже Мрія !
Світлана Показати IP 10 Січня 2019 14:12
Мені дуже сподобався комплекс, такий позитивний, яскравий. Луцьк стає гарнішим
Олександр Кушнірчук Показати IP 13 Січня 2019 11:49
Доброго ранку/дня/вечора/ночі. Принаймні в двох дитсадках міста Луцьк, мною були помічені надзвичайно небезпечні рослини/квіти юкка. Це теплолюбива рослина з південних/теплих широт яку нещодавно почали прививати в південних країнах Європи і буквально 2-3 роки тому в Україні. Зимою, при морозі мінус 5-10 градусів Цельсія листя цієї рослини скручується в трубочку і затвердіває. Кінці того листя гострі як голка, воно рівне як стріла, а на морозі стає ще й твердим. На вулиці зимою слизько. Цілком імовірна ситуація, коли людина підсковзається і падає обличчям в такий кущ - це смерь на місці навіть для дорослої людини, не кажучи вже про дитину. Рослини знаходяться на території дитсадків. У мне слів просто немає наскільки це безвідповідально та небезпечно. 04.01.2019 близько 09:00 повідомив про небезпеку цих рослин завідуючу дитсадка ДНЗ №6 “Журавлик” (вул. Метельницького, 9). В той же день (04.01.2019) до 14:00 у вищезазначеному дитсадку рослини юкка було зрізано. 10.01.2019 близько 09:30 повідомив про небезпеку цих рослин завідуючу дитсадка ДНЗ №7 «Лелітка» (вул. Кременецька, 24). Рослини юкка в ДНЗ №7 «Лелітка» (вул. Кременецька, 24) до сих пір не зрізані. На території ДНЗ №7 «Лелітка» (вул. Кременецька, 24) знаходиться близько 20-30 кущів рослини юкка. Посилання на фотографії цих рослин у вищевказаних дитсадках в цьому повідомленні вказувати не буду, тому що через це, по ряду різних причин, дане повідомлення може бути заблоковано, та/або не потрапити до адресату. Кушнірчук Олександр Миколайович (04.12.1984) Україна, м. Луцьк, Метельницького 6, кв. 29 моб.: 097 176 07 01, дом.: 24 40 08 Копипаст протекшн. Не зважайте.
я Показати IP 14 Січня 2019 07:46
а как мыть эти панорамные окна? с наружи???
Наталія до я Показати IP 14 Січня 2019 11:41
Склоочисником з розсувною ручкою або магнітними ганчірками
Віктор Показати IP 17 Березня 2019 17:46
А школи де?! Чи передбачається, що жильці погодитись не будуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus