USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Зібрали всі скульптури: у Луцьку запустили інтерактивну мапу кликунів

6 Березня 2024 18:52
У Луцьку до Дня кликуна, який щороку відзначається 6 березня, розробили інтерактивну мапу. Завдяки їй можна легко знайти потрібного кликуна та спланувати маршрут для їх відвідування.

Про це повідомили в Управлінні туризму та промоції міста Луцької міської ради.

На мапі розміщено не лише фото скульптур, а й їхні імена, історії та адреси. Карта може використовуватись для цікавого квесту містом, який сподобається дорослим і дітям.

Ознайомитися з картою можна за покликанням.

Читати ще: Франьо, Вертун і компанія: хто вони і де знайти усі скульптури луцьких кликунів

Нагадаємо, проєкт «Луцький кликун» започаткували ще у 2015 році. Він покликаний відродити давню традицію – професію кликуна. Завдяки цій ініціативі в місті з’являються бронзові скульптури кликунів, які прикрашають вулиці та роблять Луцьк цікавішим для туристів.

«Проєкт «Луцький кликун» постійно розвивається, тому очікуйте на появу нових скульптур та оновлення мапи. Разом ми робимо наше місто ще цікавішим та привабливішим для лучан та туристів», – наголосили в Управлінні туризму та промоції міста.

Читати ще: Луцькі кликуни: неофіційний символ міста та постійний об’єкт вандалізму. Фото

Як повідомляли в січні, в луцькій 25-й Державній пожежно-рятувальній частині зʼявився новий герой – кликун-вогнеборець Гнат Неопалимий.

Ще одну скульптуру – Семена Ґуста – встановив у лютому ресторан «Cafe de Vino».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus