USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Після успішних тренувань у Луцьку збірна зі спринту вирушає до Кіровограда

23 Травня 2016 14:20
Наприкінці луцького тренувального збору національної команди зі спринту її старший тренер, олімпійський чемпіон-1988, Віктор Бризгін розповів прес-службі Федерації легкої атлетики Волинської області про його підсумки.

- Передусім подякую за організацію збору в Луцьку, адже на 90% все у нас вийшло, цілі, які планувалися на початку, досягнуто.

У команді відсутні травмовані, хоч декілька спринтерів працюють за індивідуальним графіком.

У вівторок ми переїжджаємо у Кіровоград, де відбудеться Кубок України.

Жіноча естафетна і спринтерська збірні стартуватимуть ще в Римі на Діамантовій лізі, чоловіки матимуть хороші змагання в Туреччині. Це будуть репетиції перед чемпіонатом України та Чемпіонатом Європи. Всі налаштовані на хороші результати, тренувалися в Луцьку із бойовим настроєм. Ми не форсували тут підготовку, знаючи, що попереду старти. Жіноча збірна, наприклад, згадувала старі зв’язки, бо в такому бойовому складі ми два останні роки не збиралися.

Повне інтерв’ю Віктора Бризгіна в цьому відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus