USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зірці «Величного століття» загрожує до чотирьох років за ґратами

18 Листопада 2021 18:08
Популярному турецькому актору, зірці «Величного століття», Бураку Озчивіту загрожує до чотирьох років ув’язнення за ґратами через скандал на знімальному майданчику.

Так, колеги зірки стверджують, що під час знімань фільму «Заснування: Осман» Бурак поводився агресивно, погрожував їм та принижував, повідомляє ТСН.

До слова, найближчим часом по цій справі відбудеться суд. Якщо провину актора доведуть, то йому загрожує від трьох місяців до чотирьох років ув’язнення.

Сам же актор все заперечує. Він запевняє, що добре спілкувався зі своїми колегами, а поскаржилися на нього недоброзичливці.

Нагадаємо, Бурака Озчивіта нині вважають одним із найпопулярніших акторів Туреччини. Він одружений з напарницею по серіалу «Корольок – пташка співоча» Фахріє Евджен та виховує дворічного сина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марат Показати IP 18 Листопада 2021 20:09
Про Озчивита чистая брехня высосанная из пальца.совсем потеряли совесть брехуны

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus