USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зіткнення потягів у Німеччині: поліція затримала диспетчера

8 Травня 2018 18:50
Німецька поліція у вівторок, 8 травня, затримала 24-річного диспетчера у зв'язку з аварією на залізниці в баварському місті Айхах, що забрала життя двох людей. Згідно з попередніми даними слідства, аварія спричинена людською помилкою, повідомили в прокуратурі та поліцейському управління міста Аугсбург, інформує DW.

Наразі прокуратура перевіряє, чи просити щодо затриманого диспетчера ордер на арешт за підозрою у вбивстві з недбалості, повідомляє агенція dpa. Чоловіка вважають відповідальним за те, що два рухомі потяги одночасно опинилися на одній колії.

За словами речника поліції, слідчі виключають технічний дефект як причину аварії. Однак що саме зробив неправильно диспетчер, правоохоронці ще також не можуть сказати.

Нагадаємо, увечері в понеділок, 7 травня, у німецькій федеральній землі Баварія в сталася залізнична аварія. Регіональний пасажирський потяг, в якому перебувало близько 30 пасажирів, за кількасот метрів до вокзалу в окрузі Швабія врізався у вантажний потяг. Унаслідок цього загинув машиніст пасажирського потяга та 73-річна пасажирка. Ще 14 людей дістали поранення, зокрема й високого ступеня тяжкості.

Того ж дня у Баварії сталася ще одна залізнична аварія - легковий автомобіль зіткнувся з регіональним пасажирським потягом біля населеного пункту Зесхаупт. У результаті аварії загинули водій та пасажир автомобіля, а один з пасажирів потягу отримав поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus