USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Злодія-«гастролера» засудили на 4 з половиною роки

7 Квітня 2011 12:33
Камінь-Каширський районний суд позбавив волі на чотири з половиною роки злісного крадія Дмитра Маргеса, який і раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності.
Під час досудового слідства було встановлено, що затриманий Дмитро Маргес – уродженець Луцька, а живе у Хмельницькому у винайнятій квартирі, - пише Волинь-нова.
Про це розповів начальник райвідділу УМВС України в області полковник міліції Іван Іващенко.
У Камінь-Каширський Маргес потрапив у грудні минулого року. У райуправлінні державного казначейства, скориставшись відсутністю у кабінеті працівниці, витягнув з її сумочки гаманця, в якому було 500 гривень, дві картки КБ «ПриватБанку», баланс яких складав 4 156 гривень.
У сумочці він знайшов і пін-коди до карток. Отож, без проблем у банкоматі зняв гроші і преспокійно пішов на автостанцію. Відтак, як пояснив слідчому, сів в автобус і подався на Луцьк, а звідти – у Хмельницький.
Коли гроші закінчились, то вирішив ще раз навідатись у Камінь-Каширський. Цього разу вибрав цех електрозв'язку № 3 «Укртелекому», де й поживився.
Однак вже після першого візиту – в управління держказначейства – він уже потрапив у поле зору працівників міліції.
Затримали його на початку лютого.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus