USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зловмисникам, які підпалили будинок підприємців з Ковеля, оголосили підозру

26 Липня 2023 10:17
За процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури, двом особам, які пошкодили майно підприємців у Ковелі напередодні, повідомили про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Третьому правопорушнику оголосять підозру сьогодні. Далі їм обиратимуть запобіжні заходи – тримання під вартою.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Як розповів заступник начальника Ковельського РУП Андрій Мартинюк, зловмисникам також інкримінують ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Нагадаємо, співробітники управління карного розшуку учора затримали осіб, які скоїли зухвалий підпал будинку підприємців в Ковелі. В ніч на 25 липня вони кинули предмет, схожий на гранату, на подвір’я родини, через що було пошкоджено фасад будинку і паркан. Біля помешкання залишили записку, що це нібито через їхнього родича. Як виявилось, сім’я не мала жодного відношення до вказаної в записці особи.

Читати ще: «Треба було грохнути»: озброєні військові з Луганщини вдерлися до будинку волинянина

Співробітники управління карного розшуку ГУНП, кримінальної поліції та слідства Ковельського РУП, відділу кримінального аналізу та інших підрозділів волинської поліції проаналізували значний обсяг інформації та встановили осіб, причетних до злочину. Обоє виявились мешканцями Фастова Київської області.

Учора вдень у Київській області співробітники УКР затримали і третього зловмисника, який може бути причетним до підпалу будинку двома тижнями раніше. Мотиви й детальні обставини злочину встановлюються, тривають подальші слідчі дії.

Усі вони нині перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus