USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Треба було грохнути»: озброєні військові з Луганщини вдерлися до будинку волинянина

25 Липня 2023 11:23
Із метою заволодіння коштами до підприємця з Ковельщини навідалися озброєні грабіжники. О четвертій ранку через вікно зловмисники проникли до приватного будинку. Однак їм завадили правоохоронці.

Як згодом вдалося з’ясувати, легкої наживи захотіли двоє військовослужбовців однієї з військових частин Луганської області, яка нині дислокується на Волині, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За версією правоохоронців, інформацію про те, що в підприємця є гроші, злочинцям надав місцевий мешканець, який, імовірно, є замовником злочину. Інформацію про інцидент підтвердили у військовій прокуратурі Західного регіону.

Читати ще: Затримали осіб, які підпалити та кинули гранату в будинок підприємців з Ковеля

«Інцидент трапився 23 липня в Ковельському районі на Волині. Трьом особам повідомлено про підозру за фактом замаху на розбій. Це частина 4 статті 187 Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини. Санкції інкримінованої статті передбачають від восьми до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна», – прокоментувала речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.
На момент грабежу підприємець був удома сам. Анатолій Возняк – відомий ковельський підприємець. Мешкає в селі Бахів. Вулиця, де розташований його будинок, малолюдна.

Журналістам вдалося застати господаря вдома.

Читати ще: Зловмисникам, які підпалили будинок підприємців з Ковеля, оголосили підозру

«Треба було мене грохнути. Так сказав замовник виконавцям, – каже чоловік. – Як вони могли повестися на це? Хто тримає гроші вдома? У такому віці я буду тримати гроші вдома? У мене фірми немає? Чи сейфа немає? Чи банків немає? Питаю, як можна було повестися на таке. Каже: сказали, що ви – хреновий хлопець».

Зловмисники – військові бригади Луганської тероборони, які діяли за вказівкою місцевого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 25 Липня 2023 11:43
А з якого це дідька лисого військові з Луганщини "дислокуються на Волині" в той час коли військові з Волині гинуть на Луганщині?! Може доцільно помінятись, нехай захищають свої домівки самі, а не волинян грабують, рідні яких за них свої життя віддають!!!??? Скільки ще волинян повинно загинути за цю сєпарню продажну???!!!
Хрен собачий до Анонім Показати IP 25 Липня 2023 12:22
Ще більше дивує те, що військові зараз отримують нормальну зарплату, на яку можна жити. Незалежно від того, на якій вони лінії. Воюють чи в тилу. Що з людьми коїться...Сумно все це. :(
лучанка до Хрен собачий Показати IP 25 Липня 2023 12:46
Ви вважаєте нормальною зарплатою 19-24000 для військових, які перебувають на Харківщині?! Якщо військовий сам купує всіляке необхідне для його роботи і продукти харчування, бо логістика там така, що одній групі дали БК, але не дали продуктів, а іншій - навпаки- дали продукти, але не дали БК? Для тих, хто перебуває тут - напяв на себе "піксель" і досить часто ходить пяний, звісно, що така зарплата є хорошою - ніхера не робити і отримувати зарплату...
Яник до лучанка Показати IP 25 Липня 2023 21:04
Та ви вже вкрай охуїли.хватить вам і 20к.звикли їблувати і пройобувати великі гроші ,які попробували.такі вже там бійці що аж страшно.пенсіонери якось живуть на 3 тис.і ще вам лобухам помвгають
Тур до Хрен собачий Показати IP 25 Липня 2023 13:31
Завжди, шановний Хрене собачий, грошенят хочется щоб побільше
Андерсон до Анонім Показати IP 26 Липня 2023 07:05
Лугандони є лугандони. В**ля*ки землі української
до аноніма Показати IP 25 Липня 2023 12:13
Лугандони кругом добре влаштувались, наші хлопці гинуть, а п.дли шикують ще й граблять, куди ми йдемо?
Платон Показати IP 25 Липня 2023 12:36
"На цей час вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу." Як воно б.....дь вирішується!? Йог смажать, варять, чи запікають? Вони ,"герої" де?
Вася до Платон Показати IP 25 Липня 2023 21:57
Ти слабо розумієш процедуру, за порушення якої адвокати будуть рвати як пітбулі
Народна прокуратура Показати IP 25 Липня 2023 15:31
Йди на роботу слідчим і знатимеш, що запобіжний захід обирає суд. А для цього слідчому потрібно підготувати мотивоване клопотання, зібрати купу документів, якими той слідчий повинен підтвердити викладені в клопотанні обставини, в тому числів і документи, які характеризують підозрюваного, зняти з цих документів ксерокопії, завірити їх і долучити до клопотання, скласти опис всіх цих матеріалів, отримати письмове погодження прокурора на внесення цього клопотання до суду, вручити примірник клопотання з такими ж копіями документів підозрюваному та його адвокату, після цього завезти це клопотання в суд, зареєструвати там у канцелярії, дочекатись, коли система розподілу визначить конкретного суддю, який це клопотання розглядатиме, дізнатись у помічника судді, на який час буде призначено розгляд, забезпечити доставлення на розгляд підозрюваного. Зрештою, виступити в суді і переконати суддю в необхідності обрання запобіжного заходу, про який йдеться у клопотанні та спростувати доводи адвоката. А після цьогот ще квест з поміщення арештованого до СІЗО. Ось так це обирається запобіжний захід, а не твоє дебільне "смажать, варять чи запікають"
Платон до Народна прокуратура Показати IP 26 Липня 2023 13:35
Я що з села?! А ось в прокуратуру я б пішов, там нічого не треба робити і хабарі самі носять!
Йомайо Показати IP 26 Липня 2023 17:25
То ці луганські уйобки мали волинян захищати від вагнерівців і бульбашів ? Дааа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus