USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Змагалися хлопці та дівчата: у Луцьку – волейбольний турнір серед школярів. Фото

9 Лютого 2023 19:46
У Волинській ОДЮСШ завершилися змагання з волейболу серед навчальних закладів Луцької громади. До участі долучилися 25 команд, три із яких потрапили у фінальну частину. Серед учасників були хлопці й дівчата старших класів.

Організували турнір департамент освіти Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Три команди-фіналісти зіграли за системою «кожен із кожним». Усі ігри фіналу були надзвичайно видовищними та сповненими інтриги. Більшість партій завершувалися з мінімальним волейбольним відривом у два очки. У підсумку перемогу виборов Луцький ліцей № 18. Срібні медалі здобули представники 38-го ліцею, а бронза – у навчального закладу № 14.
«Команди, що беруть у фінальному етапі, уже є переможцями. Не важливо, мабуть, яке місце посяде ваш колектив. Головне, що ви займаєтеся улюбленою справою. А перемоги завжди попереду», – звернувся до команд менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський.

Читати ще: Керуй грошима: у Луцьку стартував проєкт «Фінансова грамотність для школярів»
Голова правління Фонду Катерина Шкльода подякувала командам за участь, боротьбу та видовищні протистояння на майданчику. Вона також побажала учасникам спортивних та життєвих перемог і великої перемоги нашій державі.

«До участі в змаганнях долучилися аж 25 команд. Це показує, що наша Луцька громада є дуже спортивною. Школи радо погоджуються брати участь у спортивних заходах, адже їх зараз, на жаль, не так часто проводять. Вдячна нашим захисникам та захисницям за можливість провести ці змагання без повітряних тривог. Також подяка викладачам, які тренують спортсменів, мотивують дітей займатися волейболом. Ми побачили достойні змагання, а команди-учасники показали рівну, видовищну боротьбу», – зазначила Катерина Шкльода.

Читати ще: Тривоги не стали на заваді: у Луцьку – футбольний турнір серед школярів

Наприкінці учасники отримали пам’ятні медалі та кубки. Додатково організатори відзначили кращих гравців у складі кожної з команд-фіналістів. Ними стали Лук’янюк Данило (ліцей № 18), Казмірук Ярослав (ліцей № 38) та Усик Богдан (ліцей № 14).

Дмитро КЛИМЧУК


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus