USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Змогли його витягнути»: лікар про порятунок футболіста збірної Данії, який втратив свідомість на полі

13 Червня 2021 14:12
Лікар збірної Данії Мортен Бесен розповів про ситуацію з півзахисником Крістіаном Еріксеном, який знепритомнів під час матчу Євро-2020 проти Фінляндії.

Бесена цитує berlingske.dk, передає УНІАН.

«Нас покликали на поле, коли Крістіан впав. Коли ми підбігли, він лежав на боці. Він дихав, у нього був пульс. Однак потім ситуація різко змінилася, ситуація почала викликати тривогу. Необхідно було негайно вживати заходів. І ми зробили йому рятівний масаж серця. Нам оперативно допомогла медична бригада стадіону, і ми змогли витягнути Крістіана», – розповів Бесен.

«Крістіан поговорив зі мною перед тим, як відправився в лікарню на обстеження», – також повідомив лікар.

Відзначимо, що на цей час стан Еріксена стабільний. Він знаходиться в лікарні, де буде проходити подальші обстеження. Про це повідомила Федерація футболу Данії в Twitter.

«Вранці ми поговорили з Крістіаном Еріксеном, він передав привіт своїм партнерам по команді», – повідомили у Федерації.

29-річний лідер збірної Данії знепритомнів наприкінці першого тайму матчу з Фінляндією. Він похитнувся і звалився на газон в момент, коли партнер по команді вкидав на нього м’яч з ауту.

Еріксен знепритомнів, на поле вибігли лікарі. Гравці збірної Данії оточили футболіста, щоб приховати те, що відбувається від камер.

Лікарям довелося використовувати дефібрилятор і реанімувати футболіста прямо на полі. На щастя, їм вдалося врятувати його.

Еріксена забрали з поля з кисневою маскою. При цьому у нього були відкриті очі. Зі стадіону його доставили в лікарню.

Згодом в УЄФА повідомили, що стан футболіста стабілізовано. Пізніше стало відомо, що Еріксен знаходиться у свідомості і може говорити. Він поспілкувався зі своїми партнерами по збірній по відеозв’язку і попросив їх дограти матч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus