USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Знайшли іноземця, який зник дорогою з Києва до Луцька. ПОДРОБИЦІ

6 Травня 2016 10:45
Громадянина Греції, який втратив контакт з близькимим під час подорожі з Києва до Луцька, обікрали й покинули в лісі.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, родичі з Волині розшукували громадянина Греції, який зник дорогою з Києва до Луцька. Про це у мережі Фейсбук написала Наталія Волос.

5 травня на вулиці Конякіна в районі автостанції до патрульних поліцейських звернувся водій автобуса та повідомив, що привіз з Рівного до Луцька іноземця, якого висадив на зупинці і який, на його думку, потребує допомоги.

Поліцейські екіпажу почали спілкуватися з іноземцем, як виявилося, він прилетів із Афін до Бориспольського аеропорту. Без проблем дістався до Києва, тут хотів сісти на автобус до Луцька, де проживає його сім’я: дружина-українка, падчерка, внуки. Втім, на автостанції у Києві його перестріли двоє невідомих осіб та повідомили, що автобуса на Луцьк немає, й запропонували їхати на їхньому авто, щоб зекономити кошти на пальне. Вони самі, як стверджували, були з Рівного.

Чоловік погодився, тому що і машина, і ці громадяни були в належному вигляді, не викликали підозри. Перед Рівним водій і пасажири зупинилися біля автозаправки, щоб випити кави. Довірливий іноземець навіть пригостив своїх майбутніх кривдників, сам дав гроші, оскільки йому було трохи важко виходити з авто, адже є людиною літнього віку і має 72 роки. Чоловіки купили й випили три кави.

Після цього іноземець відразу заснув, а прокинувся у лісистій місцевості, на землі, брудний, без грошей і гаманця, без цінностей, які мав з собою. На його думку, зловмисники підсипали щось йому в каву і він заснув. Потому викрали в нього гроші в євро та гривнях, золоті прикраси, годинник, посвідчення водія і документи на авто та залишили чоловіка в лісі.

Після того, як він прийшов до тями, ще довго не міг іти, не відчував ніг, ймовірно, перебував під дією підсипаної речовини.

Через деякий час помітив двох велосипедистів, які надали йому допомогу та направили у поліцію. У міськвідділку рівненської поліції чоловікові порадили їхати в Луцьк, що той і зробив. У Луцьку з’ясувалось, що сім’я вже розшукувала чоловіка.

Деталі з’ясовуватиме слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Оксана Показати IP 6 Травня 2016 10:52
Тобто рівненська поліція йому не допомогла?
Бе до Оксана Показати IP 6 Травня 2016 11:30
Видно, рівненські в долі. Писати заяву слід за місцем скоєння злочину. Якщо написати в Луцьку, її перенаправлять до Рівного, де, вона, вочевидь, зависне.
да Показати IP 6 Травня 2016 11:07
от жінка - українка, не могла свого коханого зустріти у Києві, грошей на квиток до Києва було жаль, і залишились узагалі без нічого...
122 Показати IP 6 Травня 2016 11:44
Ах, он такой доверчивый...
Надія Показати IP 6 Травня 2016 12:12
Соромно перед греком, бо враження про нас українців у нього склалося жахливе.
пасажир Показати IP 6 Травня 2016 12:56
просто закордоном всі раді один одному допомогти і ще й за дякую,а в нас ітльки аби когось прибити-забити і вкрасти.отак в Європу ідемо
123 Показати IP 6 Травня 2016 13:27
А що у Києві не має камер спостереження і на заправках щоб вичислити цих придурків! Деж та нова поліція? Яка так реагує бистро!
1234 Показати IP 6 Травня 2016 13:29
А може це знайомі коханки так спрацювали! Цікаво написано машина акуратна і люди також! Звідки вони знали що він прилітає?
321 до 1234 Показати IP 6 Травня 2016 14:37
а версія у вас заслуговує на увагу - передайте її поліціянтам...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus