USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знайшли мертвим зіркового автора, який зіграв у фільмах «Ходячі мерці» та «Голодні ігри»

1 Лютого 2022 11:38
Актора Мозеса Дж. Мозлі, який зіграв у культовому серіалі «Ходячі мерці» та фільмі «Голодні ігри», знайшли мертвим у районі Гудзонського мосту у Стокбріджі, штат Джорджія. Поліція допускає, що 31-річний зірковий актор скоїв самогубство.

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на видання TMZ, яке цитує інформацію власних джерел у правоохоронних органах.

Артиста з вогнепальним пораненням знайшли ще минулої середи, проте повідомили про смерть лише зараз.

Сім’я Мозлі розповіла джерелу, що актор не виходив на зв’язок з ними з 23 січня, тому вони самостійно почали розшуки. 26 числа родичі звернулися до поліції та місцевої охоронної компанії, яка й відслідкувала авто знаменитості.
Тіло артиста було знайдене в машині. Правоохоронці вже почали слідчі дії. Наразі активно відпрацьовується версія самогубства, розповів інформатор.

«Наші думки та молитви з тобою, Мозес Дж. Мозлі», – написали на офіційній сторінці «Ходячих мерців» в Twitter.
Актор знімався в культовому шоу про зомбі з 2012-го до 2015 року. Він зіграв одного з мерців Мішон, який часто з’являвся в різних епізодах.

Окрім цього, артист взяв участь в таких кінопроектах: «Голодні ігри», «Американська душа», «Королева півдня», «Вартові» та інших.

Також його запам’ятали як письменника, модель та просто хорошу людину. «Мозеса любили всі, хто його зустрічав», – сказав менеджер актора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus