USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Знайшли Біблію віком понад півтори тисячі років. ФОТО

24 Лютого 2012 15:35
У Туреччині знайшли Біблію, написану, імовірно, півтори тисячі років тому.

Про це інформує Кореспондент.

Книга, яку виявили раніше турецькі археологи, вісім років перебула в розшуку. Вилучити її вдалося під час затримання членів групи контрабандистів у південній частині країни.

Біблія являє собою товсту шкіряну палітурку з тонкими сторінками зі шкіри, списаними текстом арамейською й асирійською мовами.

Примірник помістили до Етнографічного музею Анкари. Однак, експерти говорять про те, що йому необхідно пройти тривалий процес реставрації.

Тим часом, Ватикан закликав владу Туреччини провести всебічний аналіз виявленого Священого писання, так як не виключено, що текст - одне зі втрачених Євангелій, про яке століттями сперечаються вчені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
yuriy Показати IP 24 Лютого 2012 18:46
- У Туреччині знайшли Біблію, написану, імовірно, півтори тисячі років тому. От Журналістів понабирали, ви хоть знаєте, що таке написати, а що таке видати.? Біблія, автором якої є Бог, писалася різними особами, в різні часи, спочптку була укладена, а потім видана як одне видання, в яке війшло 66 книг Старого та Нового Заповіту. Тому писати що Біблія написана 1500 років тому абсолютно неправильно. Явно автор цієї замітки в руках не тримав (ла) Біблії. До речі, рекомендую прочитати!
Exaboto Показати IP 25 Лютого 2012 08:41
от цікаво, наскільки там тексти відрізняються від теперішніх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus