USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Знімали навіть в роздягальнях: у спортклубі Порошенка виявили систему тотального стеження за відвідувачами

21 Грудня 2019 14:59
Після обшуків в спортклубі «П’ятий елемент», який належить експрезиденту України Петру Порошенку, виявили систему тотального стеження і відеофіксації за відвідувачами.

Як повідомили «Страні» в ДБР, у вентиляційній системі і у всіх кутах жіночої і чоловічої роздягалень слідчі вилучили з’єднані з мережевим кабелем вмонтовані лінзи відеокамер, які збирали негласну інформацію, підслуховували і знімали на відео відвідувачів прямо в роздягальнях.

«На фото зображені системи вентиляцій і сигналізацій з чоловічої та жіночої роздягалень, в які вмонтовано системи відеоспостереження. На момент вилучення вона була приєднана до серверів. З якою метою і куди виводилося відео додатково з’ясовуємо», – повідомили в ДБР.

21 грудня в ДБР зареєстрували кримінальне провадження за ст. 359 КК України – незаконне використання спеціальних технічних засобів отримання інформації, повністю задокументовано злочин і вилучило техніку.
Таку інформацію підтверджує і юрист Андрій Портнов: «Друзі, ми звичайно не знаємо, чи сам прослуховував потім Петро Олексійович ці розмови, і робив це в аудіо режимі або відразу в відеоформаті, але це дуже ганебна історія і прекрасна кримінальна фабула. По такій справі фігурант ще не проходив », – пише юрист.
За цим фактом ДБР відкрили кримінальне провадження.

«Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за фактом виявлення предметів, що мають ознаки спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, які на час вилучення, можливо, перебували в робочому стані. Важливо: під час детального огляду елементів вентиляції та сигналізації встановлено, що в них вмонтовані лінзи відеокамер і приєднані до мережевого кабелю », – йдеться в зверненні.

Уточнюється, що справу відкрили в зв’язку з ч. 1 ст. 359 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації.

Нагадаємо, про обшуки в спортклубі Порошенка 20 грудня повідомив відомий столичний бізнесмен Гарік Корогодський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пецька Показати IP 21 Грудня 2019 16:04
За одноіменця соромно, от же збочинець параноїдний. Бажаю йому довгих літ за гратами
Андрій Показати IP 21 Грудня 2019 16:42
ДБР перетворли в шоу -клоунів .Краще перевіли рішення Луцької міської ради, підписанні фіктивним виконувачем обов'язкі мера.
Пєтруха-вуайєрист Показати IP 21 Грудня 2019 17:40
Не тілько словоблуд, а також рукоблуд!
ку Показати IP 21 Грудня 2019 18:01
Щось порохоботів не чутно.
Порохнобот Показати IP 21 Грудня 2019 20:33
Якби не це відео, то мали б серійного маніяка гірше Онопрієнка і Чікатіла. Хотя.. Знаючи паталогічну жадібність... Мусив мати якийсь зиск.
0999 Показати IP 21 Грудня 2019 23:31
А Петрик ще й збочинець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus