USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У ДБР повідомили причину обшуків в банку Порошенка

13 Вересня 2019 18:01
Державне бюро розслідувань здійснювало обшуки у «Міжнародному інвестиційному банку» в рамках розслідування справи про можливі протиправні дії під час купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському».

Як передає УНІАН, про це на брифінгу повідомила речниця ДБР Анжеліка Іванова.

«Щодо обшуків: дійсно, сьогодні слідчі ДБР здійснювали певні слідчі дії, зокрема й обшуки в «Міжнародному інвестиційному банку». Я не можу їх деталізувати, оскільки слідчі дії ще не завершені», – сказала вона.

Іванова уточнила, що слідчі дії відбуваються в рамках розслідування кримінального провадження щодо операції з купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському».

Як повідомлялося, 23 травня директор ДБР Роман Труба заявив, що в бюро вивчають заяву ексзаступника глави адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрія Портнова про вчинення колишнім президентом України Петром Порошенком економічних злочинів, пов’язаних із заводом «Кузня на Рибальському».

17 липня Порошенко не з’явився на допит у ДБР як свідок у цій справі. Пізніше Труба повідомив, що адвокати Порошенка зв’язалися з ДБР і пояснили, що екс-президент не зміг прийти на допит у зв’язку з участю у виборчій кампанії. 24 липня Порошенко дав свідчення слідчим ДБР у справі про купівлю-продаж заводу «Кузня на Рибальському».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Вересня 2019 18:14
Громадян не цікавлять обшуки. Вони бажають етапування 5-го президента у виправно -трудову колонію.
SerjIQ Показати IP 15 Вересня 2019 10:46
Великі зарплати? Війна? Російська агресія? Крим? Корупція? Реформи? Та ні! Все це фігня! Українців цікавить чи сяде порох. Ото російська пропаганда втовкмачила українцям сліпу ненависть до пороха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus