USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЗНО на Волині охороняють півтисячі міліціонерів. У тому числі – «Беркут»

29 Травня 2009 18:50
Для проведення незалежного зовнішнього оцінювання у Волинській області представники освіти спільно з працівниками УМВС провели комплекс підготовчих заходів. На території області створено 47 пунктів тестування та ще 12 у місті Луцьку. На забезпечення охорони громадського порядку під час проведення оцінювання задіяно сили 475-ти правоохоронців, – повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією офіційного сайту УМВС в області, для забезпечення порядку під час ЗНО задіяно 62 працівники патрульної служби, 8 – спецпідрозділу «Беркут», 54 – дільничні інспектори міліції, 12 – група громадянства, іміграції та реєстрації фізичних осіб, 252 – ДАІ, 45 – державна служба охорони та 42 працівники з інших служб.
 
Міліціонери постійно проводять зустрічі з педагогічними колективами, на яких роз’яснюють освітянам правові наслідки вчинення фальсифікації результатів тестування. Проводиться постійна перевірка технічної укріпленості місць проведення оцінювання та зберігання тестових матеріалів. Заради неможливості допущення корупційних діянь під час оцінювання знань випускників за кожним пунктом закріплено працівників ДСБЕЗ УМВС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus