USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Знову на крок попереду: новаторське планування в ЖК «Caramel Residence»*

13 Серпня 2020 12:56
Кухня, у якій комфортно не тільки готувати їжу, а й організувати цілу вечірку. Коридор, де можна влаштувати гардеробну кімнату. Балкон, де легко вміщається обідній стіл, містка шафа чи пралка. Такі новаторства втілює в своєму проєкті Будівельна компанія ЛДБК, зводячи сучасний, яскравий і комфортний ЖК «Caramel Residence».

У компанії від будинку до будинку вдосконалюють свої проєкти, відповідаючи сучасним вимогам ринку нерухомості. Сьогодні виник попит на квартири, де можна облаштувати кухню-студію, а кімнати-вітальні відходять в минуле, зауважує менеджерка відділу продажів компанії ЛДБК Світлана Статних.

«Ми завжди дослухаємося до наших клієнтів та до їхніх побажань. Сьогодні уже є чимало людей, які хочуть квартири з великими кухнями. Здебільшого, це лучани, які працювали чи працюють за кордоном і яким припали до душі саме такі планування: просторі кухні і оптимально комфортні спальні кімнати. Але як виявилося, на місцевому ринку подібних варіантів дуже мало. Тим більше, в місті ще немає таких пропозицій, які є в нас: кухні, площею 22,6 м кв, що ми свідомо запроектували та пропонуватимемо саме у жовтих будинках», – пояснює вона.
Саме такі кухні заплановані в 5 та 6 черзі будинків житлового комплексу, старт продажу яких заплановано на кінець серпня цього року. Великі, просторі, які можна розділити на робочу, гостьову, відпочинкову зону, перетворивши на кухню-вітальню.
«Ми звернули увагу, що таких пропозицій у місті практично немає. Наприклад, у нашій двокімнатній квартирі є дві кімнати по 14 і 16 м кв, а кухня має площу 22,6 м кв. Котел ми винесли на балкон. На тому ж балконі є навіть місце, щоб встановити пральну машину чи сушку або ж винести туди обідній стіл, щоб насолоджуватися стравами, споглядаючи місцеві краєвиди. Саму кухню можна легко зонувати, там достатньо місця, аби поставити диван, встановити великий телевізор. На такій площі легко організувати сімейні посиденьки, святкові вечері – місця більше ніж достатньо», - розповідає Світлана.
Такі ж великі кухні передбачені і в трикімнатних квартирах. Дві кімнати тут мають бути приблизно по 15 м кв, а одна – 17. Загалом в жовтому будинку площа трикімнатних квартир сягатиме 88-94,9 м кв. Трикімнатні квартири до 80 м кв є лише в попередній – зеленій групі будинків.
Якщо ж клієнти розглядають купівлю однокімнатної квартири, то у жовтому будинку передбачене планування двох типів: є помешкання в кімнатах з нішею (де можна розмістити шафу чи навіть відокремити спальне місце) або ж з просторою квадратною спальнею. Площа «одиничок» сягає 49,5 м кв, з яких кухня займає від 14,65 м кв, що для однокімнатних квартир теж чимало. Такі кухні також можна зонувати і при грамотному підході дуже комфортно облаштувати.
«Ми намагаємось робити всі кімнати квадратними, щоб там можна було легко розмістити меблі і з користю використати площу. Одна з особливостей наших квартир – це місткі коридори. У будь-якому варіанті – чи це однокімнатна, чи дво-, чи трикімнатна – в коридорах є місце для шафи-купе. Ми знаємо про такі випадки, коли в квартирах є великі коридори 10 чи навіть 15 м кв, але вони так незручно спроектовані, що там ніяк не можна встановити бодай якусь шафу, наприклад, коли коридор вузький і довгий, або ж незручно встановлені двері. Але це не про наші будинки. У нас навіть в найменшому коридорі, площею 6 м кв, поміщається велика шафа-купе, або можна відділити цілу гардеробну кімнату», - пояснює менеджерка.

До слова, в одному під’їзді першої секції заплановано, що на площадці буде не чотири, а всього три квартири. У другому буде класичне планування: по чотири помешкання.

Варто пам’ятати, що у вартість квадратного метру входить не лише саме житло, а й готовність квартир до ремонту, утеплені фасади, котли індивідуального опалення. Також, купуючи квартиру в ЖК «Caramel Residence», клієнти отримують облагороджену територію, сучасні і безпечні вуличні тренажери, дитячі майданчики. Крім того, між другою та третьою чергою будинків заплановане спортивне ядро з міні-футбольним полем, майданчиком для занять спортом для дітей від 10 років. У ЛДБК зазначають: коли постав вибір влаштувати парковку чи майданчик для дитячого дозвілля, не вагаючись, обрали другий варіант. Тож батьки можуть бути спокійні за безпеку своїх дітей, бо там взагалі не будуть їздити автомобілі.

Продовжуючи впровадження енергоефективних технологій, жовті будинки також будуть утеплені, причому, як і раніше, використовуватимуть більше утеплювача, аніж рекомендують державні будівельні норми: сьогодні ЛДБК утеплює пінополістирольними плитами, товщиною 15 см, хоч норми дозволяють використовувати 12 см. Та, дбаючи про майбутнє клієнтів, забудовник вирішив зробити свої будинки ще теплішими.

Привабливості будинкам комплексу додає і прилеглий парк, де є місце для прогулянок з дітьми, вигулу собак, спортивних пробіжок. Тут менше загазованості, ніж в інших мікрорайонах міста. Проте це не означає, що комплекс віддалений від цивілізаційних зручностей: в пішій доступності школи і садочки, магазини, зупинки громадського транспорту.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Орися Показати IP 13 Серпня 2020 16:29
Ну нарешті додумалися що на площі однокімнатноі квартири можна зробити повноцінну кухню студію та окрему спальню. Покупці шукають такі квартири вже давно. А ви тільки звернули увагу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus