USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Хочемо, аби клієнти оцінювали вартість квартири мірками майбутнього», – луцький забудовник ЛДБК*

23 Липня 2020 08:59
Карантин змусив людей подивитися на багато буденних речей під іншим кутом. Вимушені перебувати більше часу вдома, українці змінили свої підходи до вибору житла, оформлення свого життєвого простору, до оточення.

Менеджерка відділу продажу Будівельної компанії ЛДБК Світлана Статних розповіла про те, як сьогодні змінилися підходи до вибору житла і те, наскільки таким вимогам відповідають квартири, які зводить забудовник.

Чи вплинув карантин на критерії вибору квартири?

Епідемія коронавірусу та карантин виявили, що людині дуже важливо мати власний простір в своєму житлі, мати поруч місце, де можна прогулятися, мати простору і безпечну прибудинкову територію. Хотілося нам цього чи ні, але ми тривалий час були змушені сидіти вдома, працювати там, діти навчалися вдома. Що буде далі також сьогодні ніхто не спрогнозує, чи буде друга хвиля коронавірусу і якою вона буде. Тож зважаючи на це, критерії вибору житла трохи змінилися. Тепер людям важливо мати для кожного члена сім’ї окрему кімнату або ж окрему зону (робочу, ігрову), мати нормальну лоджію чи балкон, куди можна вийти подихати свіжим повітрям, мати поруч паркову зону, де можна погуляти, мати хорошу прибудинкову територію. Всім цим критеріям якраз і відповідає ЖК «Caramel Residence».

Це єдиний житловий комплекс в Луцьку, де є поруч парк, куди можна зайти за 5 хвилин, щоб проводити час, гуляти, кататися на велосипеді, вигулювати тварин, вийти на пробіжку. Це, як виявилося, може стати значною моральною підтримкою в моменти карантину.

Але ж ще важливо мати особистий простір на обмеженій площі…

Компанія ЛДБК завжди дивиться вперед і нам вдалося задовольнити потребу клієнтів у комфортному житлі за невеликі гроші. Адже в наших квартирах передбачені великі кухні від 15 квадратних метрів, які легко зробити повноцінними вітальнями. В результаті такого вдалого планування, однокімнатні квартири можна розглядати як двокімнатні, двокімнатні як трикімнатні, а трикімнатні, відповідно, як чотирикімнатні повноцінні квартир. Адже такі кухні можна поділити на робочу та відпочинкову зону. Тут легко розміщується м’який куточок, телевізор. Тут можна розмістити велику компанію гостей і потреба у окремій вітальні як такій просто відпадає. В результаті вільні кімнати можна розглядати як спальні місця для всіх членів сім’ї.

Практично у всіх забудовників в місті кухні по 10-12 квадратних метрів, тут сильно не розженешся. Ми це свідомо переглянули і зробили так, щоб забезпечити доступність і комфортність житла всім мешканцям при такій загальній площі. Це і економія коштів, бо, наприклад, купуючи нашу двокімнатну квартиру, ви отримуєте дві кімнати і велику кухню-вітальню.

Крім того, кімнати квадратної форми, їх теж легко зонувати. Наприклад, у нас є кімнати з нішею, які можна розділити на зони, тож, якщо це однокімнатна квартира, то тут можна розмітити спальне місце для дорослих і окремо - дитині. На великих балконах, які мають площу 5,5 квадратних метрів можна зробити ігрову зону для дитини, або ж розмістити стіл, де вона робитиме уроки, або ж організувати робоче місце з комп’ютером. На відкриту частину можна вийти і помилуватися краєвидами міста, парком, подихати свіжим повітрям. Самі ж балкони цегляні, а не металеві конструкції з огородженням.

Коридори в нас також просторі і спроектовані так, щоб можна було вбудувати місткі шафи і розвантажити житловий простір квартири.

Взагалі, спілкуючись з нашими клієнтами, ми з’ясували, що багатьом хочеться облаштувати повноцінну кухню-студію, і в третій черзі будинків у нас взагалі будуть кухні, площею 20 квадратних метрів. Саме такі планування популярні в Європі, а чимало наших клієнтів, які там побували, оцінили такі підходи. Відповідно, ми дослухалися до їх побажань.

Які ще переваги комплексу ЖК «CaramelResidence»?

В місті немає таких комплексів, де так близько розташований парк. Тут не тільки безпечний, закритий ігровий майданчик, а й в парку є ціле повноцінне дитяче містечко «Карамелька», де з дітками можна безпечно погуляти на свіжому повітрі.

Під час карантину по всій країні були закриті спортзали, а в нас з’явився відкритий майданчик для занять спортом, де на безпечній відстані розташовані тренажери.

Забудовник ЛДБК завжди працює з поглядом в майбутнє. На жаль, від непередбачуваних ситуацій ми нікуди не подінемось, а життя, як свідчить досвід, може змінитися дуже швидко. Тож на території комплексу люди зможуть задовольнити всі свої потреби: в майбутньому з’явиться SMART-центр, де будуть спортивні зали, приватний садочок, жоден житловий комплекс у Луцьку не має такого. Недарма наш слоган звучить: «Тут є все і навіть більше», адже це фактично місто в місті.

У нас немає такого, що приміщення на першому поверсі віддані під комерцію. Ми прекрасно розуміємо, що наявність комерційних приміщень – це не дуже зручно мешканцям верхніх поверхів. Наприклад, якщо на першому поверсі розташований ресторан, то запахи з вентиляції можуть заважати сусідам, які живуть вище. Є випадки, коли запахи з ресторану доходять до 4 поверху і люди не можуть навіть відкрити вікна. Тому, дбаючи про потенційних покупців компанія ЛДБК ніколи не йшла на це і не розміщувала комерції на перших поверхах, адже це незручно для мешканців.

Вікна і балкони з виглядом на парк… Тут би пасували панорамні вікна. Чому ЛДБК їх не встановлює?

Ми свідомо не робили в наших будинках панорамних вікон. Якщо говорити начистоту, то забудовнику дешевше встановити панорамні вікна, аніж зводити стіни. Але ми дбаємо про клієнтів, дбаємо про їхні кошти. Ми не хочемо, щоб взимку наші мешканці платили величезні суми за опалення через великі тепловтрати. А якщо панорамні вікна ще й не дуже якісно встановлені, погано запінені, то тепло втрачатиметься через щілини, а на балконах і в кімнатах гулятиме вітер. Тому однозначно ми на такий крок не пішли. Ми не хочемо обманювати наших клієнтів і всім пояснюємо, чому не встановлюємо панорамних вікон.

Ми досягли того, що в наших будинках мінімальні тепловтрати. Якісні вікна, якісно змонтовані не пропускають багато тепла. А на фасаді – утеплювач 15 сантиметрів. Ми єдині в Луцьку, хто має енергопаспорт на будинок.

Так, норми ДБН дозволяють використовувати утеплювач, товщиною 10 сантиметрів, але навіть в перших будинках ми вже використовували 12 сантиметрів утеплювача, а зараз взагалі 15. І тепер інші забудовники за нами підтягнулися – використовують 12 сантиметрів утеплювача. Ми ж маємо розуміти, що енергоносії з кожним роком дорожчатимуть. В Польщі, до слова, вже почали утеплювати будинок плитами, товщиною 20 сантиметрів. Тож робити теплішим будинок – це вимога часу. І це дає свої плоди, наші клієнти розповідали, що роблячи ремонт взимку навіть не вмикали котел, настільки тепло було в квартирі.

Це саме стосується і котлів. Чудово, що все більше людей цікавляться цими деталями і ми з гордістю розповідаємо про якісні котли «Vaillant», які прослужать не 5, а понад 15 років, бо мають мідний теплообмінник.

Квартира це – одноразова інвестиція і ти маєш купити за свої гроші якісний продукт. А якість – це довговічність будинку, його теплотехнічні характеристики і ваші експлуатаційні затрати, не вже кажучи про якість внутрішніх робіт, які дозволяють економити під час ремонтів.

Хочеться, щоб клієнти оцінювали вартість квартири мірками майбутнього, адже вигода клієнта – пріоритет в нашій роботі. Купуючи в нас квартиру, люди економлять на ремонті, на комунальних платежах. Ми технологічно думаємо про клієнта, щоб йому було вигідно інвестувати гроші. Наші квартири – вигідна інвестиція, і, до слова, це доводить той факт, що наших квартир на вторинному ринку практично немає, а ті, що є на 2-3 тисячі доларів дорожчі за аналогічні пропозиції інших забудовників.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 23 Липня 2020 09:09
За великі кухні - дійсно респект забудовнику !!!
Пффф до Луцьк Показати IP 23 Липня 2020 11:27
справді велика кухня може бути лише в приватному будинку, а в багатоквартирному сильно не розженешся з розмірами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus