USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зрізав дуб в Цуманській пущі та завдав збитків на 154 тисячі: волинянин отримав рік умовного покарання

23 Березня 2024 20:46
На Волині судили чоловіка, який незаконно зрізав дуб на території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща», завдавши збитків на понад 150 тисяч гривень.

Про це стало відомо з вироку Ківерцівського районного суду.

Як ідеться в матеріалах справи, торік 13 листопада поблизу села Сокиричі Луцького району в лісах, які є територією об`єкту природно-заповідного фонду Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща», Роман Л. за допомогою бензопили зрізав дуб, не маючи для цього спеціального дозволу.

Читати ще: На Волині чоловік, який зрізав у лісі 5 сосон, отримав умовне покарання

Стовбур він розрізав на колоди та перевіз на територію поблизу будинку. Таким чином Роман Л. завдав інтересам держави в особі філії «Ківерцівське лісове господарство» ДСГП «Ліси України» шкоди на 154 тисячі 603 гривні.

Про Романа Л. відомо, що він працює на посаді водія навантажувача у ТзОВ «Луцька картонно-паперова фабрика». Чоловік визнав свою вину під час розгляду справи та встиг відшкодувати три тисячі гривень збитків.

Суд замінив для нього реальний п’ятирічний термін іспитовим строком на один рік. Також Роман Л. змушений буде відшкодувати решту завданих збитків.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus