USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зроби осінь сезоном змін: новий стиль-тур від «ВН»

14 Вересня 2011 09:40
Нова пора року – добра нагода для змін. Хочеться відмовитися від усього «вчорашнього», стати новою, впевненішою, цікавішою. Змінити роботу, переїхати в інше житло (або й місто), розірвати стосунки зі своїм оточенням – на таке наважиться не кожна. Та й навіщо вдаватися до таких кардинальних кроків? А нова зачіска, гарненькі туфлі, новий плащ – чим не метод «оновлення»?

Навряд чи на світі існують досконалі люди з ідеальною шкірою, пропорціями тіла, красивим натуральним кольором волосся, правильними симетричними рисами обличчя та легким приємним характером. Усі мають вади. Головне - вміти їх приховати та підкреслити те, чим природа щедро нагородила.

Постійна читачка «Волинських новин» Оксана Федорук, побачивши під час першого стиль-туру від «ВН», на що здатні представники луцької індустрії краси, вирішила і собі спробувати.

«Дуже цікавий був експеримент. Я хотіла і в собі завдяки майстрам щось спробувати змінити. Але до останнього дня вагалася – відсилати анкету чи ні. Все ж таки потреба щось у собі поміняти, аби стати більш впевненішою, переважила», - каже Оксана.

Дівчина зізнається, що була готова до будь-яких перетворень зовнішності. Адже вона мріє стати журналістом і каже, що ця професія потребує сміливості і готовності до експериментів.
«Я хіба що не готова, аби мене налисо постригли!», - жартує героїня.

Хоча Оксана каже, що нічого кардинального ніколи не змінювала. Хіба що, від природи брюнетка, фарбувала волосся у ще більш насичений чорний колір, або ж трішки змінювала його довжину.

Оксані всього 21 рік і вона навчається у Волинському національному університеті на факультеті видавничої справи та редагування. Каже, що зазвичай в одязі екстравагантністю не виділяється, а надає перевагу стилю «кежл» - одягу, де головне комфорт та практичність.

Спеціалісти вирішили кардинально не змінювати зовнішність героїні, а лише приховати її недоліки, додати елегантності та максимально використати достоїнства Оксани. Адже учасниця експерименту має струнку модельну фігуру, високий зріст.

Початком відліку змін став кабінет масажиста Ігоря Гарлинського у салоні краси Наталії Миронюк, що за адресою вулиця Шевченка, 18.


Спеціаліст каже, що розслаблюючий масаж з додаванням теплого ефірного масла іланг-іланг додає впевненості, стимулює кровообіг, допомагає вивести токсини, має антисептичну дію та навіть покращує психологічний стан – лікує від депресії і знімає пригніченість.


Героїні майстер масував комірцеву зону та спину.


Ігор Гарлинський розповідає, що болі у спині або плечах найбільш розповсюджені серед студентів та офісних працівників.


Аби розслабити м’язи та втамувати біль, достатньо буває і трьох сеансів, однак все ж таки варто хоча б два рази на рік проходити повний курс масажу – 8-12 сеансів. Один такий сеанс коштує від 40 гривень.

Приблизно за 8-15 сеансів можна значно покращити або узагалі прибрати проблему, що знайома багатьом жінкам – целюліт. У салоні Наталії Миронюк так звану «апельсинову шкіру» перетворюють на оксамитову та гладеньку завдяки медовому, банковому або ж ручному масажу з використанням японської та ізраїльської косметики, обгартуванням з водоростями.

Ціна одного сеансу масажу від 50 гривень в залежності від застосованих препаратів.

Для цінителів східної медицини масажист пропонує спробувати ексклюзивний та екзотичний в Луцьку індійський масаж «Абхьянга». Він полягає у тому, що кожній людині, в залежності від її психотипу визначається відповідне ефірне масло. Його нагрівають та масажують тіло, аби врівноважити та гармонізувати енергію людини, змусити краще працювати внутрішні органи.

Після маніпуляцій з тілом героїня почуває себе чудово та готова до подальших змін.

За задумом експерименту Оксана повинна приміряти декілька образів, що будуть актуальними для світського життя, роботи, студентських буднів чи романтичного побачення.
Зачіска повинна бути універсальною, стильною та підкреслювати риси обличчя Оксани. Майстер зачісок та стрижок Тетяна Міндюк каже, що нині більше жінок намагаються відростити довге волосся, стрижки «каре» виходять з моди.

Утім, обличчя нашої герої має видовжену форму, тому волосся до плечей чи навіть коротка зачіска пасуватимуть їй якнайліпше. Так як в Оксани невелике чоло, Тетяна Міндюк не радить їй прямого чубчика, каже – ліпше носити косий.

«Ми робитимемо Оксані начісування, аби поставити невеличкий «ірокез».

Щоб доволі грубе волосся стало більш слухняним та зачіска краще трималася – використовуємо лак та пінку лінії Fanola італійської компанії PETTENON або російської компанії Estel», - коментує майстер-перукар Тетяна Міндюк.



Виявилося, що ірокез може бути не не лише атрибутом панків, а й сучасною зачіскою елегантної та витонченої леді.




Прибране волосся відкриває обличчя, робить акцент на очі, показує гарні від природи темні брови нашої героїні.

Делікатне плетіння пасмами волосся ззаду та збоку голови додає родзинку зачісці.



Ціна такої краси – 200 гривень.

Наступник крок – візит до візажиста. Накладає макіяж Оксані майстер Наталія Миронюк.

У своїй роботі вона використовує професійну косметику відомих марок «Atelier make-up «A», Cinecitta make-up, Dior, Chanel, Lancome.

Цікаво, що продукція під брендом «Atelier make-up «A» відома в Голівуді.
Аби вирівняти тон шкіри, візажист наносить пензликом тональний крем.

Наталія Миронюк каже, що це найважливіша деталь осінньо-зимового макіяжу. А також найпопулярнішого візажу останніх сезонів – «природного мейк-апу», коли косметика нанесена так, що її практично не видно.

«Хоча у візажі важливо все до найменших дрібниць. Однак, якісний тональний крем не лише приховає недоліки шкіри, які може викликати погода – наприклад, почервоніння, - а й захистить лице від забрудненого повітря, пороху, морозу», - розповідає майстер.

Аби підкреслити загорілу шкіру героїні та виділити очі, візажист застосовує тіні кольору шампанського, шоколадних відтінків, персика.


Рум’яна, щоб округлити лице, розподіляються широким пензликом по ширині всієї щоки.

Аби врівноважити пропорції обличчя, на губи візажист накладає два доволі насичені відтінки помади Mary Kay кольору «Опівнічний місяць» та «Космос». Щоб зробити вуста більш пухлими та об’ємними, Наталія Миронюк накладає краплинку перламутрових тіней посередині губ.


Вартість саме такого макіяжу – 200 гривень. Замовити собі повсякденний, весільний, вечірній чи навіть мейк-ап для подіуму чи фото сесії можна у салоні за 170-220 гривень.

Одягнути героїню вирішили у одяг вітчизняних виробників: текстильних фабрик Володимир-Волинського, Первомайська, Львова, Дніпропетровська, Броварів. Допоміг у цьому магазин, що розміщений на цокольному поверсі «Галерея центру», що на вулиці Лесі Українки, 53. Широкий вибір жіночих блуз, сукенок, костюмів дозволив створити низку неповторних образів і перетворити нашу студентку Оксану і в кокетливу панянку, і в упевнену в собі бізнес-леді, і навіть у романтичну україночку.

У легкій віскозній чорно-білій сукні можна відвідати як вечірку так і офіційний діловий захід.

Класичний крій чудово підкреслює струнку фігуру героїні.

Ціна такої сукні – 350 гривень. ЇЇ легко комбінувати з жакетами, плащами, накидками.

Схожа на покроєм червона сукня з французького трикотажу приємна до тіла та м’яка.

Сміливий колір змушує звернути на себе увагу та бути яскравою. Сукню ціною у 320 гривень можна доповнити тоненьким поясом із пряжкою у формі бантика. Його ціна – 50 гривень.


Ходити на пари, водночас лишаючись жіночною Оксані дасть можливість зручне та практичне плаття мокро-сірого кольору.
Сукня, виготовлена з віскози і поліестру, гарно сидить на фігурі.

Її ціна – 360 гривень.

Почуватися впевненою та особливою на вечірці у клубі допоможе велюровий комбінезон насиченого глибокого темно-синього кольору.

Він дозволяє показати одну з найжіночніших частин дівочого тіла – плечі та спину.

Ціна такого виробу – 320 гривень.

Восени не обійтися без плаща. Такий верхній одяг гарно захищає від дощу та холодних осінніх вітрів, він практичний і зручний. Оксані вирішили підібрати зелений плащ, який має модне в цьому році зміїне «забарвлення».

До такого плаща гармонують як брюки, так і спідниці, його можна доповнити хустинками, аби розставити яскраві акценти. Та й ціна на плащ невелика – 380 гривень. Хустинки з коттону яскравих відтінків можна придбати за 85 гривень.

Почувати себе упевненою в будь-якому колі осіб дозволить діловий одяг.

У такому вовняно-акриловому костюмі у дрібну клітинку з ніжно рожевою сорочкою з бавовни можна ходити як на пари, так і на офіційні зустрічі.


Ціна на виробу становить 740 гривень, сорочки – 195 гривень.

Класична спідниця-олівець з високою талією відмінно відкреслює вигини жіночого тіла та візуально робить ноги стрункішими та довшими.

У доповнені з бавовняною блюзою-жабо, образ Оксани стає досить романтичним та грайливим.


Ціна сорочки – 195 гривень, спідниці – 260 гривень.

Не можливо було й оминути головну родзинку магазину в «Галереї центр» - це трикотажні вишиванки у дрібну машинну в’язку.

Виявляється, що українські національні сорочки можуть бути й теплими, а тому виглядати модно і патріотично можливо цілий рік. Таку кофтинку можна вдягати на щодень, доповнюючи наприклад прямими брюками пастельних тонів з поліестру.

Ціна вишиванки – 225 гривень, брюк – 275 гривень.



Внести заключні штрихи до нових образів нашої героїні вже за традицією їдемо до магазину-салону модного взуття та аксесуарів «Lady Braska», що на проспекті Волі, 45.

Елегантність та жіночність нашої героїні якнайкраще підкреслять замшеві туфлі на високих підборах бренду Antonio Biaggi.

Таке взуття актуальне і стильне як для світського життя, так і для повсякденних ділових зустрічей.

Туфлі класичної форми залишаться актуальними на декілька сезонів. Вони підкреслюють тонкі щиколотки та стрункі ноги Оксани. Ціна туфель 998 гривень.

У новій колекцій 2011-2012 осінь-зима, що вже представлена в магазину Lady Braska, можна знайти справжні модні новинки та хіти цього сезону: туфлі на високій платформі, чобітки з широкою фурнітурою та оздоблені масивними пряжками, шнурівками.



Тренд останніх сезонів, що не сходить зі сторінок глянцевих журналів та модних показів, – це ботильйони.

Зручні та витончені, вони надовго осіли в списку обов’язкових придбань жінок, що не бояться підкреслити власну жіночість.

Ціна такого взуття - 1298 грн.

Ціна стильно виробу, що на героїні, - 963 гривень.

Для сукенок у салоні Lady Braska Оксані підібрали й сумки-клатчі португальського виробника аксесуарів Parfois за ціною 249 гривень.

Цієї ж марки прості за формою сережки і кільце, що надають образу довершеності і шику. Ціна біжутерії – 159/59 гривень.
Для білого плаща з блакитним відтінком (магазин «Галерея центр», ціна 510 гривень), якнайкраще підійде містка сіра сумка від Parfois.



А, якщо героїня, що прагне бути журналісткою, вирішить поїхати у редакційне відрядження,– найкраще для цього підійде зручна валізка на колесах, яка коштує 749 гривень.

Намокнути під осіннім дощем не дасть сіра стильна парасолька (ціна – 219 гривень).

Перетворення Оксани Федорук завершилося.

«Що ще треба для жінки?», - запитувала героїня, приміряючи нове вбрання, милуючись собою у дзеркалі та позуючи фотографу (зйомку проводив фотограф Юрій Косюк www.yurkos.com).

Насправді – небагато. Варто лише трішки більше себе полюбити і не боятися змінювати себе.


Такі ботильйони (Antonio Biaggi) вартують 1674 грн.


Вартість взуття (Dumond) - 1599 грн.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Віра Показати IP 14 Вересня 2011 09:46
Клас!!!!!
небайдужа Показати IP 14 Вересня 2011 10:04
Молодець! так і ходи!
Осінь Показати IP 14 Вересня 2011 11:01
Рекламу зробили новому салону краси досконалу=), але дійсно атк і старайся ходити..., але кошти не малі,особливо у Браски...
Читач Показати IP 14 Вересня 2011 11:05
Респект за стильні шикарні фото. Приємно дивитися. А от чи зміни вдалі - питання спірне: як на мене така зачіска зробила дівчину ...дорослішою. А молодій і привабливій це ні до чого. ІМХО
911 до Читач Показати IP 21 Вересня 2011 19:11
+ 100%
Кузя Показати IP 14 Вересня 2011 12:40
Як на мене, то дівчину така зачіска зробила більш жіночною, хай навіть і додала, скажімо, солідності.Але от робити мейк-ап із помадою Мері Кей у поєднанні з іншими марками...Невже не було помад інших фірм? Хай там як, але новий образ дівчини мені до вподоби.Так тримати!
Юля Показати IP 15 Вересня 2011 10:52
Дуже сподобалось, ВН, дякую за цікавий матеріал. Гарні фотки. Дуже сподобалось взуття.
Олена Показати IP 15 Вересня 2011 13:25
Неймовірно! Фото чудові і Оксаночка просто супер!
героїня )) Показати IP 15 Вересня 2011 14:45
ще раз дякую всім, хто подарував мені суперчудовий день )))) все було просто мега!! хоч і дуже втомилися, але воно було варте того!)))))
студентка Показати IP 15 Вересня 2011 15:39
Оксаночка...ти дуже дуже гарна...)))тобі дуже личить такий стиль!!
Оксана Мудрик Показати IP 15 Вересня 2011 16:05
Ксюшенька, ти супер))
Кенді Показати IP 15 Вересня 2011 17:27
вау, ти просто шикарнюча! нарешті ти по-справжньому розкрилась! ааа, обожнюю тебе!!!!
Саша Показати IP 16 Вересня 2011 10:50
Класний матеріал. Цікаво було і читати, і дивитись. Видно, що люди спрацювали "на совість". А героїня справді гарненька, і смілива :)))
героїня Показати IP 17 Вересня 2011 13:06
дякую, дуже приємно )) так що, дівчата, якщо будуть ще подібні проекти - відправляйте анкети не вагаючись, точно не пошкодуєте _)))
Богдана Войтюк Показати IP 28 Грудня 2011 10:42
Оксан,ти дуже гарна.. як я побачила.. трошки.. офігіла.. Красуня.. так тримати!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus