USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зробить китайську стіну»: у Луцьку сусіди проти погодження меж земельної ділянки власнику

28 Жовтня 2019 10:51
Власник земельної ділянки на вулиці Рівненській хоче погодити межі земельної ділянки, яка знаходиться у його приватній власності, натомість сусіди виступають проти цього, стверджуючи, що власник хоче побудувати вже другий висотний будинок, який загородить їхні будинки. Натомість сам власник земельної ділянки каже, що мова йде лише про погодження меж.

Про це йшлося 28 жовтня під час засідання постійної комісії міської ради з питань з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Так, на розгляд членів комісії була подана заява громадянина Олександр Миронюка щодо можливості виготовлення технічної документації із землеустрою на вулиці Рівненській, 11 без згоди суміжних користувачів.

Лучанка, ділянка дочки якої знаходиться поруч, розповіла, що заявник побудував чотирьохповерховий будинок перед її будинком, в якому знаходиться хостел.

«Він ні в кого з сусідів не просив дозволу на будівництво. Цей чоловік купив ділянку поруч і знову хоче будувати висотний будинок. В мого сусіда будинок знаходиться поряд з забором. Там немає восьми метрів для проїзду пожежного автомобіля. Свій хостел він хоче зв’язяти з цим будинком. Там він зробить китайську стіну. Також хочу сказати, що через мій город провели мережу 380 вольт шляхом обману. Ця лінія йде над самим деревом, хоча згідно з нормами цього неможна було робити», - каже жінка.

Натомість заявник зауважив, що на існуючій забудові дотримані всі межі.

«Я купував ділянку з приватної власності у приватну власність вже з погодженими межами, то чому погодили межі попередньому попередньому власнику. Що стосується мереж, то я офіційно звертався в обленерго, вони їх облаштовували», - зазначив Олександр Миронюк та додав, що наразі мова йде лише про погодження меж земельної ділянки.

Натомість начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала також пояснив, що питання потрібно розділяти, адже наразі мова лише про погодження меж ділянки, а не про будівництво.

Відтак, члени комісії вирішили зробити виїзне засідання комісії за участю заявників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus