USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Зросла кількість загиблих: циклон знищив цілі села на Мадагаскарі. Фото

7 Лютого 2022 10:29
На Мадагаскарі у результаті потужного циклону буквально зруйновані цілі міста, почалися повені і пропала електрика. Також до 10 осіб збільшилась кількість загиблих.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

Це вже другий циклон за останні два тижні.

Одним з найбільш постраждалих міст було Нусі-Варика на східному узбережжі, де майже 95% будівель були зруйновані. Та ж доля спіткала й інші довколишні села.

Циклон «Бацірай» накрив східне узбережжя Мадагаскару з проливним дощем і швидкістю вітру 165 км/год.

Збиток від шторму посилив руйнування, завдані циклоном «Ана», який налетів на острів з населенням майже 30000000 осіб два тижні тому, в результаті чого загинуло 55 осіб.

Місцева влада повідомляє про загибель щонайменше десяти осіб.

«Ми бачили тільки запустіння: вирвані з коренем дерева, повалені електричні стовпи, зірвані вітром дахи, місто повністю під водою», – розповіла агентству очевидець.

Деякі постраждалі райони відрізані від світу в результаті повені.

«Ніби нас щойно бомбили. Місто Нусі-Варика зруйноване майже на 95%. Біля міцних будинків вітром зірвані дахи. Дерев’яні хатини здебільшого зруйновані», – розповів радник віце-президента Мадагаскару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus