USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Земля їм бетоном: ЗСУ знищили ще п'ять російських офіцерів

5 Квітня 2022 11:14
Українські військові знищили ще п'ять російських офіцерів.

Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднило список чергових російських офіцерів, які загинули в Україні.

Так, ЗСУ знищили коменданта військової поліції Самари, підполковника Георгія Петруніна, командира інженерно-технічного батальйону, майора Сергія Авер'янова з Волзького Волгоградської області, старшого лейтенанта Олександра Ємцова із Краснокаменська Читинської області, командира танкового взводу Юрія Дайнзанова, лейтенанта Микиту Ільїна.

Між тим, Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що втрати в особовому складі та військової техніки 33-го, 255-го та 294-го мотострілецького полків 20-ої мотострілецької дивізії (пункт постійної дислокації в Камишині Волгоградської області) 8-ої загальновійськової армії Південного військового округи ЗС РФ становлять 40%.

20 дивізія повернулася в пункт постійної дислокації і змогла точно провести підрахунок втрат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus