USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зустрітися з прем’єркою тролейбусникам так і не вдалося

13 Жовтня 2009 15:17
Понад годину майже півтори сотні працівників Луцького підприємства електротранспорту чекали на зустріч із Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко біля приміщення автозаводу, – інформує 13 жовтня репортер «Волинських новин».
Оголосивши безстроковий страйк у зв’язку з тим, що остання зарплата виплачувалася ще за червень, сьогодні тролейбусники були налаштовані зустрітися із очільницею уряду.
Однак до страйкарів вийшов лише помічник прем’єра, завідуючий сектором Західних регіонів управління регіональної політики Секретаріату Кабінету Міністрів Юрій Смітюх і сказав, що Юлія Тимошенко не може приділити уваги страйкуючим, оскільки їхній захід не запланований. «Та це питання вона вже знає і вирішуватиме його», – пообіцяв він.
Окрім цього, він наголосив, що подібні питання вирішують протягом місяця, але, зважаючи на терміновість, погашення заборгованості можна чекати за кілька днів.
Нагадаємо, сьогодні під час зустрічі з журналістами Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко стверджувала, що всі бюджетні кошти, призначені для відшкодування пільгових перевезень громадян, перераховані з державного бюджету у повному обсязі, а тому, за її словами, «усі питання щодо відшкодування пільгових перевезень треба задавати місцевій владі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2009 16:09
так само юля взує весь український народ після виборів. Якщо звичайно її виберуть
дідо Показати IP 13 Жовтня 2009 20:36
хамка проігнорувала людей,які мерзли імокли за свої зароблені гроші...які Тімашєнка не збирається повертати тролейбусникам
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2009 22:00
Поки ви там сачкуєте під автозаводом, ВОНА ПРАЦЮЄ!!!
Тимощук Дмитро (Погляд Патріота) Показати IP 14 Жовтня 2009 10:48
Таке враження, що в нашій країні всі проблема повинні вирішуватися через прем'єра. Чому місцева влада не вживає конкретних заходів? Проблема вже між іншим 4 місяця висить у повітрі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus