USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільнення Олександра Тиводара з-під варти. Сюжет 1+1

11 Серпня 2017 11:55
Негайно звільнити з-під варти Олександра Тиводара згідно до вимог частини 1. статті 202 КПК України - постановив суд під час вчорашнього засідання у Луцькому міськрайонному судді. Про це йдеться у сюжеті телеканалу 1+1.

Відмовили клопотанням прокурора та звільнили з-під варти просто в залі суду - голові постійної поліцейської комісії Волині, укропівцю, керівнику громадського формування «Варта порядку», члену виконкому Луцької міськради Олександру Тиводару обрали запобіжний захід.

Затриманого привезли до зали суду просто з лікарні, звідки його забрали з гіпертонічним кризом. Олександра Тиводара затримало СБУ просто посеред міста.

Однопартійців називають це політичним переслідуванням. Прокурор вимагав для Тиводара 2 місяці тримання під вартою - однак, суддя вирішив інакше.

Слідчий суддя постановив - застосувати щодо Олександра Тиводара запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Згідно до вимог частини 1. статті 202 КПК України Олександра тиводара негайно звільнити з-під варти.



Нагадаємо, затримання Олександра Тиводара відбулося 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічний кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню.

До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою. У Луцький міськрайонний суд його привезли просто з лікарні.

Під час слухання справи біля нього постійно знаходилися медики, які зафіксували у нього підвищення артеріального тиску до позначки 200 на 120.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus