USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Звільнили директора Волинського обласного патологоанатомічного бюро

14 Вересня 2021 12:36
Голова обласної ради Григорій Недопад підписав розпорядження про звільнення тимчасового виконувача обов’язків директора комунального підприємства «Волинське обласне патологоанатомічне бюро» Онищука Володимира Степановича.

У документі йдеться, що керівника звільнено з посади за угодою сторін з 6 вересня 2021 року на підставі заяви самого очільника підприємства.

До призначення директора комунального підприємства «Волинське обласне патологоанатомічне бюро» з 7 вересня 2021 року виконання обов’язків директора тимчасово покладені на завідувача Ківерцівського міжрайонного патологоанатомічного відділення Бринчука Віталія Олексійовича.

До слова, минулого тижня це питання розглядала медична комісія. Члени комісії ухвалили рішення задовольнити заяву Володимира Онищука, самого ж заявника на засіданні комісії не було. Як зазначила депутатка Любов Серба, не зайвим було би з’ясувати причини такого рішення керівника патанатомічного бюро.

«Це керівник важливого підприємства, людина віддана справі. Ця людина з перших ланок зустрілася з ковідом і перехворіла цією хворобою. Для мене незрозуміла мотивація такого рішення», – поінформувала вона.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чомучому Показати IP 14 Вересня 2021 12:53
Виходить що десь комусь не щось. В нас же люди не повинні виконувати свою роботу, а лише забаганки керівництва. А спеціаліст він дійсно найкращий.
В . Показати IP 14 Вересня 2021 13:02
Просто устал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus