USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Звітувати про свою роботу можу годинами», - Рачков

20 Квітня 2018 07:00
Члени постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва рекомендують колегам ухвалити рішення щоб про свою роботу відзвітував заступник міського голови Олександр Рачков.

Відповідну рекомендацію ухвалили на засіданні 19 квітня.

Зауважимо, на початку розглянули проект рішення від депутата Алли Надточій і його не підтримали. Вже далі запропонували альтернативне рішення, яке усім сподобалося.

Голова комісії Олександр Козлюк пояснив чому не підтримав перший проект рішення.

«Нам пропонують «заслухати звіт на сесії і взяти його до відома», але, фактично, це називається так: щось з коліна написати, сказати і не знати що приймати до відома. Це безвідповідально підготовлений проект рішення. Я не буду це підтримувати. Натомість пропоную рекомендувати пану Рачкову підготувати заздалегідь реальний звіт та вже через сесію представити його всім», - озвучив депутат і знайшов підтримку.

Сам заступник міського голови Олександр Рачков позитивно відгукнувся на пропозицію підготувати звіт за виконану роботу на довіреній посаді.

«Я пояснював раніше, що прозвітувати перед радою – це не проблема, адже мені є про що розказати, багато зроблено і я не вкладуся в ті 10 хвилин, які передбачені Регламентом. Втім, як юрист, скажу, що має бути розпорядчий документ. Адже зараз депутат Алла Надточій хоче взяти до відома те, чого немає. Як би мені дали вказівку від ради чи виконувача повноваження міського голови підготувати звіт - я б підготував, і цього не боюся, бо можу звітувати не одну годину, адже є робота, є і результати.

Втім, від мене пані Надточій хоче, що я вийшов на трибуну і звітував з голосу впродовж 10 хвилин, не довше, що передбачає Регламент. Це якось не професійно, бо це швидше за все буде схоже на запитання-відповідь. Якщо ж це когось цікавить, то я і так на сесіях відповідаю на питання, коли депутати запитують. Для цього не треба вносити проект про «взяти до відома», щоб мене викликати на трибуну. Так, як депутати зараз проявляють ініціативу, аби я підготував звіт, то він буде зроблений в письмовому вигляді, зі слайдами, при необхідності копіями документів», - прокоментував Олександр Рачков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus