USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Зимова краса луцького парку. Фото

12 Лютого 2023 10:43
Кілька останніх днів сонячна морозна погода хоч на трохи, але зробила яскравішими сірі будні. Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало для вас підбірку мальовничих зимових краєвидів.

У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки сніг вкрив алеї і наче загорнув все у затишну пухку перину. Тиша і спокій навкруги. Їх поєднує гармонія кольорів. Вода у каналах скута кригою. Парк нині – ідеальне місце для роздумів і милування природою.
Темні силуети дерев на білому тлі, контрастні тіні, поодинокі постаті людей. Лише інколи промайне руда блискавка – білка шукає під снігом осінні запаси.
Льодові мережива обрамлюють береги Стиру. Нанизані гілками верб кришталики виблискують сонцем. Якщо вслухатися, можна почути постійний шурхіт і потріскування – їх ніжно торкається течія.
Але під сонячним промінням сніг відступає. Природа відчуває: ще зовсім трохи – і прийде весна. А з нею віра у те, що все буде гаразд!

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 12 Лютого 2023 11:20
Одним словом,- провінція.
турист до Анонім Показати IP 12 Лютого 2023 13:32
А ти звідки? З Мухосранська? Так красивіша природа.
Володя до Анонім Показати IP 12 Лютого 2023 14:12
Природа - супер! Тому закрий свого рота та вали в кам'яні джунглі!
ЗМІ Показати IP 12 Лютого 2023 14:28
Луцький парк красивий в будь-яку пору року. Вражає поєднання води і дерев. Особливо навесні і влітку. Канали - англійський стиль парків. Осінь в парку - неперевершений фестиваль кольорів. Знімає найважчу моральну і фізичну напругу. Зайдіть на алею з щитами живого світу Волині, постукайте горішками і покличте: "...білочка, білочка...". Вона буде біля вас за 3-4 хвилини. Білки беруть горіхи і людей прямо з рук, щоправда, лише в тих, хто їх часто підгодовує. Я люблю тебе, луцький центральний парк! Ти найкрасивіший в світі! Я завжди залишаю тебе з легким смутком...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus