USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі перевізники звинувачують мерію в тендерних фальсифікаціях

13 Червня 2016 17:57
Приватні перевізники висловили недовіру конкурсній комісії, яка визначає перевізників для міських маршрутів. Вони навіть пообіцяли відстоювати свої права у суді.

Про це йшлося під час прес-конференції сьогодні, 13 червня.

В залі засідань Луцької міськради зібралось близько півсотні небайдужих підприємців-первізників та представників громадськості, які не погоджуються з результатами конкурсу на перевезення пасажирів окремими маршрутами.

Приватні перевізники переконані, що ТзОВ «Санрайз» та «Луцьке АТП 10701» перемогли в тендері не зважаючи на обов’язкові вимоги конкурсу, зокрема – недостатня кількість транспортних засобів на виконання пасажирських перевезень та відсутність GPS-навігаторів на заявлених транспортних засобах.

Зі слів адвоката підприємців Юрія Наумовича, відсутність потрібної кількості автобусів та GPS-навігаторів може свідчити про незаконність рішення конкурсної комісії.

«Ми подали клопотання до суду. Якщо суд відмовить в його ухвалі, ми будемо подавати ще раз і ще раз. Якщо влада зараз декларує судову реформу, то суд мусить чітко встановити правду», - заявляє адвокат.

На конференції була присутня жителька вулиці Дубнівської, вона згуртувала місцеву громадськість навколо вимоги не змінювати перевізника на маршруті №1.

«Ми 10 років разом їздимо, і ніколи не було жодних нарікань. Разом добивалися ремонту дороги та освітлення вулиць. А вони хочуть поміняти нам перевізника, який нічого не зробив для нашого району», - скаржиться жінка.

Підприємці просять громадськість підтримати їх в судах, що розпочнуться незабаром.

Справу вже «охрестили» між собою як «тендерні фальсифікації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ТТ Показати IP 13 Червня 2016 20:30
ой Тарасе, не підставляй Миколу
Ігор Показати IP 13 Червня 2016 21:11
Начальник транспортного управління Миронюк взяв хабар і пообіцяв підприємцям перемогу. По результату тільки один Миронюк за Голубовича і голосував, решта членів комісії підтримали великих перевізників.
Василь Показати IP 13 Червня 2016 21:15
А як підприємець може перемогти великого перевізника, якщо це неможливо співставити. Кричи-не кричи, нічого не буде. Та й яка різниця хто нас возить, всі вони однакові
ЕЕЕ Показати IP 13 Червня 2016 21:40
Він регресіст думаючи про себе-прогресіст. Все від чого страдають зараз люди громади - його справи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus