USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Класика, приперчена роком: Brevis представив у Луцьку нову програму

27 Березня 2018 08:00
Неймовірні емоції подарував лучанам оркестр Brevis під час концерту, який відбувся у стінах Волинського обласного музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка 26 березня.

Музиканти перевершили будь-які очікування публіки, "підірвавши" зал. Представлена нова програма увібрала в себе класичні твори, яким надали нового звучання.

Оркестранти неочікувано об'єднали поєднуване з непоєднуваним – класика зазвучала у новому аранжуванні. Як і обіцяли, пригостили гостей нестримним коктейлем із творів Чайковського, Вівальді, Баха, Пучіні та інших, зміксувавши їх із джазом, лаунжем та добряче приправивши роком.
Керівник проекту та диригент Геннадій Фіськов, вітаючи присутніх, жартував: «Ми вже не вперше виступаємо в Луцьку та привозимо в місто весну. Якось так складається. Погодьтеся, поки ми не приїхали весни ж не було». Та представив композицію: «Чайковський не міг собі й уявити, що ми з його твору так познущаємося. Тож присвячуємо його усім чоловікам, які пережили 8 березня»

Не обділили увагою і прекрасних дам, присвятивши їм виконання наступних мелодій.

Звучання симфонічних інструментів майстерно доповнював грою на фортепіано лучанин Андрій Бетюга, а улюбленцем публіки став саксофоніст Володимир Матлах.

Музиканти підкорили серця лучан, кожну нову мелодію аудиторія зустрічала з оплесками та вигуками «Браво!» Чи не найбільше присутніх вразила потужність поєднання голосу Олексія Дивачевського та звучання симфонічних інструментів, яке виливалося майже в цілковитій темряви, де проскакувало лиш світло свічки в руках вокаліста та кількох крихітних променів.

Шквал емоцій та аплодисментів заповнив зал, публіка ще довго не хотіла відпускати музикантів, проте вони обіцяли повернутися з новими композиціями, чи радше знайомими класичними шедеврами в неочікуваному звучанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 27 Березня 2018 09:57
Було класно). дякую). Чекаємо вас восени)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus