USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Громадська рада при Волинській ОДА розпадається

4 Лютого 2014 10:24
Тиждень тому координатор Волинського прес-клубу Богдана Стельмах написала заяву про вихід із членів Громадської ради при Волинській ОДА і закликала колег підтримати цю ініціативу.

Крім того, у листі-зверненні до голови Громадської ради йшлося також про скликання зборів з метою розгляду питання про призупинення діяльності цього дорадчого органу до врегулювання ситуації в Україні.


За станом на 2 лютого заяви про вихід із Громадської ради подало ще троє громадських активістів: Марія Адамчук – голова Благодійного фонду «СТОПРАК», Ніна Пахом’юк – голова ГО «Волинські перспективи» та Людмила Вознюк – голова ВОДГО «Центр розвитку дитини». Іще кілька активістів виявили бажання призупинити своє членство, проте остаточної підтверджуючої інформації від них не надійшло. Всього до складу Громадської ради входило 25 громадських діячів.

Нагадаємо, що громадські активісти Волині в одній зі своїх відкритих заяв закликали «лідерів громадських організацій та активістів відмовитися від будь-якої співпраці з центральними та місцевими органами державної влади до відміни ганебних «законів», в знак протесту проти дискримінаційної політики держави по відношенню до громадських об’єднань, вийти зі складу громадських рад при органах державної влади або призупинити членство у них».

«Цей заклик залишається актуальним і сьогодні, адже співпрацювати з владою можна і треба, однак тією, яка підтримує права і свободи громадян, а не нівелює їх», - стверджують представники громадської ради при Волинській ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анархія - мать поряд Показати IP 4 Лютого 2014 10:58
Тобто, коли ситуація врегулюється, будемо знову кивати "так-таки-так" представникам влади. А поки не врегулюється - ми з народом)
Александр до Анархія - мать поряд Показати IP 4 Лютого 2014 11:09
100%! за счет чего живут эти ГО?))
voron до Александр Показати IP 4 Лютого 2014 13:08
здається церква - також ГО,, )
voron до Анархія - мать поряд Показати IP 4 Лютого 2014 13:07
ну і шо, мають право...
fe Показати IP 4 Лютого 2014 13:39
Попутного вітру Пані Стельмах.... Сподіваємось замість неї якась адекватна людина зайде яка не буде жити лище понняттями, що служу тим хто дає гранди... доречі пані Стельмах якщо ви вже така ""справедлива"" розкажіь будь ласка про оренду вашим чоловіком приміщення для послуг фотоательє в "прес клубі" ;).... чи справедливість є тоді коли треба щось хапанути????
чесно Показати IP 4 Лютого 2014 17:15
Зі стельмахи в тій раді користі, як з козла молока. Стільки ж користі від неї у так званому "центрі реформ", де вже багато років нічого не відбувається. Грантоїди - це моль і трутні суспільства. Це вже давно всі розкусили. Цікаво, хто і за що їй платить зарплату?! "Журналістка" хрЕнова! Там нічого не має, крім повних штанів нічим не підтверджених амбіцій. Трагічна язва. Чесно, бо знаю цю людину.
Анонім Показати IP 4 Лютого 2014 17:25
До речі, якщо під заяву немає спеціально заготовленого бланка, то цей документ пишеться від руки. Запиши собі це правило, сердита Стельмах. А що вона трутень, то в цьому вже давно ніхто не сумнівається. Нехай би ще в неї автомайдан "поколядував" з приводу того, як вона відробляє іноземні подачки українським грантоїдним жебракам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus