USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто «гальмує» встановлення світлофорів у Луцьку

24 Березня 2014 16:43
Бюджет Луцька перекроять. Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 березня.

Зокрема, члени комісії підтримали проект рішення, в якому пропонується зменшити видатки на виготовлення проектно-кошторисної документації у закладах освіти, капітального ремонту фонтану у центрі міста, придбання звукового обладнання та «одягу сцени» Будинку культури мікрорайону Вересневе. А натомість, за рахунок цих коштів збільшити видатки на реконструкцію ДНЗ № 25 та системи опалення дитячої художньої школи.

Також вільні залишки коштів у сумі 60 тисяч гривень планують спрямувати департаменту житлово-комунального господарства на відновлення насаджень дерев, кущів, газонів та квітників.

Окрім цього, у зв’язку з необхідністю здійснення робіт з видалення аварійних дерев, створення та догляд за насадженнями на територіях загальноосвітніх навчальних закладів пропонується збільшити видатки управлінню освіти в сумі 10 тисяч гривень, виконавчому комітету на відновлення і підтримання сприятливого режиму річок в сумі 20 тисяч гривень.

Жваве обговорення викликало питання щодо встановлення світлофорів у Луцьку. Зокрема йдеться про встановлення світлофорів на вулицях Шевченка та Стрілецькій. Проте, зі слів заступника міського голови Лариси Сокловської, для встановлення об’єкта на останній вулиці – немає погодження від Львівської залізниці.

Депутати підтримали запропонований проект рішення з врахуванням зазначених змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus