USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Не встигнете на потяг з грошима!» – Гунчик підганяє громади до об'єднання в ОТГ

2 Лютого 2017 14:49
Волинські села агітують об’єднуватись в ОТГ, що дозволить залучити додаткове фінансування для громади.

Про це йшлося під час 10-ї чергової сесії Волинської облради сьогодні, 2 лютого.

Зі слів голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, громади, які об’єднаються добровільно і раніше за інших, мають можливість залучати додаткові фінансові вливання з держбюджету.

«Поспішайте, а то не встигнете на потяг з грошима», - жартома зазначив голова ОДА. Голова Волинської облради Ігор Палиця порадив Гунчику поспілкуватись на цю тему з головою Маневицької РДА Андрієм Линдюком. Зі слів Ігоря Петровича, той погрожує головам сільрад, аби ті не об’єднувались в ОТГ.


Натомість, зі слів голови ОДА, новоствореним ОТГ інколи бракує відповідальності. Адже чимало з них ще не призвичаїлись до нової схеми управління. А окремі з них делегували отримані кошти на розпорядження райдержадміністраціям.

«Вони поки не відчули відповідальності. Треба залучати їх до самостійної роботи», - підсумував Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сераховичі Показати IP 2 Лютого 2017 14:58
У нас в районі також існують схеми та вказівки кому і з ким об"єднуватись з активною участю рай і навіть обласних депутатів!...
Qwerty Показати IP 2 Лютого 2017 15:03
Головним методом впливу шахраїв на жертв є ажіотаж (щоб людина прийняла необдумане імпульсивне рішення) навколо унікального шансу казково збагатитись.
потяг Показати IP 2 Лютого 2017 15:22
вже запакований на новий ростофф
Істина Показати IP 2 Лютого 2017 16:28
Пане Гунчику! Терміново міняйте кадри. Вас підставили. Ганьба.
123 Показати IP 2 Лютого 2017 17:03
Главное, что ты успел, да вся семейка твоя....
axab Показати IP 20 Лютого 2017 11:33
Цілий рік команда Сільського Ревізора мандрувала по найвіддаленішим куточкам аграрної України, щоб пересвідчитися: село жило, живе та буде жити. Тепер настав час запросити героїв наших ревізій на червону доріжку! Візьміть участь голосуванні та оберіть Село Року 2016! SilskiyRevizor.com

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus