USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гунчик здійснює диверсію, - Ігор Палиця про блокування роботи «Волиньторфу»

23 Листопада 2017 12:13
Голова ОДА, блокуючи діяльність ДП «Волиньторф», підставляє Президента та працює не на користь України та Волині, - наголосив голова облради Ігор Палиця.

Про це йшлося під час 16-ої сесії Волинської облради 23 листопада, куди прибули представники ДП «Волиньторф».

Ігор Палиця наголосив, що на теренах Волині відбувається диверсія в особі голови ОДА. Після рішень судів, звернень колективу ДП «Волиньторф», голова ОДА Володимир Гунчик «не підписує документи, які входять в його обов’язок». Зі слів голови облради, область вже втратила через це сотні мільйонів гривень – попри підвищення ціни на торф та готовність представників інших областей його купувати, підприємство не може його продавати, тому що не має торфу.

Таку діяльність Володимира Гунчика він назвав диверсією, адже сепаратисти – це ті, хто заважає наповнювати бюджет. З його слів, посадовець працює не на Україну і не на область. Ігор Палиця пообіцяв підготувати офіційне звернення щодо цього.

Він повідомив, що телефонував в Адміністрацію Президента, адже голова ОДА підставляє Президента. Депутати давно мали можливість висловити посадовцю недовіру, але висновки закликатимуть зробити президента.

Нагадаємо, питання блокування головою ОДА Володимиром Гунчиком роботи КП «Волиньприродресурс» нещодавно вирішили у судовому порядку. Суд визнав дії посадовця та Волинської ОДА незаконними та зобов’язав надати дозволи на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування для видобутку торфу для КП «Волиньприродресурс».

Окрім того, очільника СБУ у Волинській області просять перевірити діяльність голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, мовляв, його дії можна кваліфікувати як держдзраду через блокування роботи підприємств Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Діброва Показати IP 23 Листопада 2017 12:25
За грати його!
Арчибасов Показати IP 23 Листопада 2017 12:27
Він дуже не порядна і брехлива людина, але я його підтримую.
Арчибасову Показати IP 23 Листопада 2017 16:11
Ні. Тут шкурні інтереси. Гунчик банально і тупо виконує волю президента. Якщо останній скаже танцювати в решеті, бо це потрібне для блага волинян, то Гунчик буде це робити. Козел впертий. Віслюк.
До Арчибасова Показати IP 23 Листопада 2017 18:32
Ти з своїм Прилуцьким розберись, такий самий брехун як і Гунчик.
Батько Показати IP 23 Листопада 2017 20:39
На коліна перед людьми
Юра Мартинюк Показати IP 23 Листопада 2017 20:57
В Прилуцьку є хворі люди, я один розумію Гунчика, він дійсно сепар. Я підтримую його дії, бо чим гірше людям тим легше мені живеться.
К.лучанин Показати IP 23 Листопада 2017 21:04
Щось тут з мораллю у Гунчика не в порядку! Палиця каже , що Гунчик підставляє Президента. А мені здається що Гунчик та Президент , ДВА ЧОБОТИ -ПАРА! Порошенко казав на Театральному майдані у Луцьку про Гунчика, "що це чесний чоловік" і він йому довіряє. А раз так, то дії Гунчика мають підтримку у ПЕТРА ПОРОШЕНКА. Його , затверджуючи на голову ОДА в Києві проінструктували як себе поводити. Дії Гунчика знаходять підтримку в Києві і тому Гунчик нагліє.
ірина Показати IP 25 Листопада 2017 17:27
Розумні слова Президента США Дж. Кеннеді : " Якщо вільне суспільство нездатне допомогти багатьом бідним , воно не зможе врятувати небагатьох багатих". ТРЕБА ДУМАТИ БАГАТИМ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus