USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Сержантська школа у Луцьку так і залишилась на рівні обіцянки

31 Серпня 2016 13:08
Попри обіцянки набору учасників АТО на сержантські посади у місцеву поліцію, а також відкриття так званої сержантської школи, жодного механізму набору сержантів на службу так і немає.

Про це під час засідання 12-ї чергової сесії Луцької міської ради розповів начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук.

Так, під час сесійного засідання депутат Луцької міської ради від партії УКРОП Сергій Балицький поцікавився у доповідача, чи виконує той обіцянку поповнювати ряди луцької поліції хлопцями, які приходять з АТО. Разом і з ти обранець громади пригадав про так звану «сержантську школу», у якій мали навчати майбутніх «полісменів із громади» сержантській справі.

На це Олег Кічук відповів, що на певний час у Луцьку механізму набору сержантів на службу немає:

«Це – так званий «сухий ричаг». Насправді за станом на сьогодні у Луцьку сержантський склад абсолютно не набирається. А тим часом я б з радістю взяв учасників АТО на службу, бо це люди перевірені. Та, на жіль, поки такої можливості немає», - зазначив начальник міськвідділу.

Тож, після того, як обранці громади взяли звернення Олега Кічука до відому, заступники Луцького міського голови Юлія Вусенко висунула пропозицію до колег у майбутньому напрацювати звернення до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова посприяти оперативному механізму поповнення сержантського складу поліції. Разом і з тим, цим питанням займатиметься комісія з питань законості.

Луцькі депутати ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus