USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Апарат Луцької міськради збільшили

23 Грудня 2015 17:48
Рішення про збільшення загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів з 499 до 516 штатних одиниць ухвалили депутати міськради.

Про це йшлося під час другої сесії Луцької міської ради 23 грудня.

Як повідомила начальник відділу кадрової роботи та нагород міської ради Віра Гудима, кількість штатних одиниць збільшать на 17 – з 499 до 516. Це зумовлено необхідністю утворення відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та створенням додаткових посад у Центрі надання адміністративних послуг (відповідно до законодавства, з 1 січня органам місцевого самоврядування передано повноваження реєстрації прав на нерухоме майно та юридичних і фізичних осіб-підприємців).

Депутат Андрій Козюра поцікавився, скільки становила структура на початку минулої каденції. Віра Гудима відповіла, що на початку каденції вона становила 445 осіб, а наразі – 499. Кожна зміна структури, з її слів, обґрунтована змінами в чинному законодавстві.

Своєю чергою, депутат Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що штати не затверджують так, як передбачено законодавством, адже в проекті рішення немає переліку посад (натомість вказані лише назви виконавчих органів міськради та загальна чисельність апарату 516 одиниць).

Депутат Ігор Поліщук поцікавився, чи передбачається збільшення кількості працівників юридичного відділу, адже наразі представництвом міської ради у судах займаються лише двоє юристів.

Міський голова Микола Романюк, що дві штатні одиниці додадуть за рахунок інших структурних підрозділів.

На те, що депутати так і не побачили досі переліку штатних одиниць з переліком посад у кожному управлінні, звернув увагу Андрій Козюра. Він просив надалі надавати максимальну інформацію депутатам. Також депутат пропонував об’єднати управління земельних ресурсів з управлінням містобудування та архітектури проте його пропозиція не набрала необхідної кількості голосів депутатів.

Після дискусії депутати усе ж затвердили нову структуру виконавчих органів міської ради.

Нагадаємо, ще 1 грудня під час бюджетної комісії міський голова обіцяв скорочення працівників міськради, проте вже невдовзі заявив, що йому потрібен додатковий, п’ятий заступник, на посаду якого сьогодні депутати міськради підтримали кандидатуру Андрія Киці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
роман Показати IP 23 Грудня 2015 21:48
Дякую виборцям, що підтримали Романюка і збільшення чиновників міськради! Гроші вчителям платитимуть із залишку після чиновників. Треба ще 6-го заступника, а то міський голова вже не взмозі самостійно працювати.
дибіп Показати IP 23 Грудня 2015 22:48
Кого на вибирали? Яка партія відповість за ? базар? Невжє ми Л*ШАРИ ?
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2015 23:10
У всій країні скорочення штату дармоїдів, тільки коля буратін ще не пристроїв усіх доць та синочків родичів та вкарманплатящих))) Луцк - страна дуракофф
Мирон Показати IP 23 Грудня 2015 23:16
Був бардак, а зараз взагалі щось неймовірне, лазять з кабінету в кабінет, кавусю розпивають, нічого не роблять, одна видимість, а грошики подавай.Цікаво, скільки вже інвестицій залучили і який ефект, а нуль і нуль тисячних!
006 до мирона Показати IP 23 Грудня 2015 23:37
А ти в Цнапі був там бачив як працють навіть без обіду а в деякі дні до 20.00.Дівчата молодці терпіння і сили вам.МОЇЙ сім'ї Дуже сподобалось компетентно і швидко........і каву ніхто не пив.....Бо там все відкрито...ЄВропа...
бувший Показати IP 24 Грудня 2015 10:42
Набирають, так як не має кому працювати. Перші особи д*біли, вони тільки читати вміють і позувати на камери а ще продавати посади своїм і довіреним які і самі купили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus