USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Безініціативних працівників ОДА можуть лишити без зарплати

28 Липня 2014 17:23
Не відсиджуватися, а планувати свою роботу на місяць та звітувати про неї зобов’яжуть службовців облдержадміністрації та райдержадміністрацій.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 28 липня.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до підлеглих, зауваживши, що, якщо у відділі, управлінні чи департаменті облдержадміністрації відсутній план роботи на місяць, він вважатиме, що платити заробітну плату такому підрозділу немає сенсу.

«Якщо така система роботи існує, підтвердьте її, якщо її немає – організуйте. Я поставлю задачу керівнику апарату – в рамках формування схеми роботи структури облдержадміністрації та райдержадміністрацій завести правило формування планових завдань для відповідних підрозділів у відповідності з їхніми функціональними обов’язками», - зазначив Володимир Гунчик.

З його слів, за результатами планових завдань службовці повинні бути готовими відзвітувати у будь-який час. Просто ходити на роботу та чекати команди згори, мовляв - не робота, а відсиджування. Голова облдержадмінстрації повідомив, що готовий почути пропозиції щодо того, за якою схемою звітуватимуть працівники ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Ну Показати IP 28 Липня 2014 17:26
Каждый новый руководитель, все лучше и лучше, чем предидущий... Скоро заживем, как в сказке... Слава нам!
Анонім до Ну Показати IP 29 Липня 2014 11:55
А розмір зарплатні звичайного держслужбовця ніхто розглядати не хоче?
123 Показати IP 28 Липня 2014 17:44
Досвіду апаратної роботи бракує голові. В кожній РДА є не лише річне,помісячне,а і щотижневе планування.
Корінний лучанин до 123 Показати IP 28 Липня 2014 23:13
Досвіду роботи з апаратом в нього не БРАКУЄ, ще з компартійних часів! Ви його не знаєте то незабаром відчуєте його досвід. Будете по його планам працювати та щотижня їздити. Бажаю успіху. Петро Олексійович спеціально таку людину волинянам підсунув , щоб відчули ЖИТТЯ ПО НОВОМУ, а то їй БОГУ вже зневірились у реформаторах. СЛАВА УКРАЇНІ!
економія Показати IP 28 Липня 2014 17:45
Може. краще взагалі звільняти тих дармоїдів. Уявляєте, скільки їх там! У такому будинку, зі стількома вікнами! Що там можна робити?!
чілі до економія Показати IP 28 Липня 2014 17:48
ти шо? як цілі сімї лишити без роботи?
нема слів Показати IP 28 Липня 2014 17:52
кожен структурний підрозділ має, чи принаймні повинен мати положення про управління (відділ) де й зазначені всі функції цього підрозділу. їх він і повинен виконувати. ніхто не може знати напевне які додаткові завдання потрібно буде виконати, а складання надуманих планів та звітів про їх виконання займає більше часу аніж їх виконання, при чому часто роботу, виконання якої займає 20-30 хвилин можна описати на кількох сторінках, і навпаки, працюєш тиждень а описати можна трьома словами. от і виходить, хто має час та хист до написання "творів" про свою роботу - той і найкращий працівник.
Селянин до нема слів Показати IP 28 Липня 2014 23:02
Без бумажки ти ка..шка, з бумажкой чоловік!
Корінний лучанин до нема слів Показати IP 29 Липня 2014 09:42
Ці речі відомі!!! Проходить час , той хто колись звітував про "добре виконану" можливо вже не працює або на іншій роботі, а хто залишився працювати розгрібає оцю прозвітовану "добре виконану роботу". З цією системою я знайомий і з такими речами "стикався" в роботі доволі часто. І ще одне: я не працівник ОДА.
єрунда Показати IP 28 Липня 2014 18:03
А що може спланувати ланка виконавчої влади? Цікавий закид, однак. При якісній роботі менеджменту можна спланувати, скільки має бути випущено продукції, скільки реалізовано. А для чиновників? Скільки папірців написати, скільки відіслати, скільки отримати? Можливо, я чогось не розумію? Поясніть, хто розумний? А справді: нова мітла по-новому мете. Та чи надовго її вистачить. Ждьом-с, казав Алєксандер Суворов. А розумні люди з автозаводу відгукуються, що, мовляв, "ця людина нічого в адміністрації не зробить". Буде питати, як той післявоєнний голова колгоспу - "двадцятитисячник": а гдє у вас растьот єрунда?
Церковна миша Показати IP 28 Липня 2014 18:11
Людина явно незнайома із специфікою роботи в органах виконавчої влади.
Корінний лучанин до Церковна миша Показати IP 28 Липня 2014 22:55
Він дивиться на роботу ОДА як червоний директор ЛуАзу і відповідно себе поводить. Очевидно ПОРОШЕНКУ такі компартійці потрібні. Час покаже який він буде на цьому посту. Нехай відновить роботу Нововолинського з-ду СТО, якого УГРОБИВ отоді можна буде сказати який він голова ОДА- отут треба волинянам контрольну карточку на нього завести!
123 Показати IP 28 Липня 2014 18:33
Хіба суть в помісячному плануванні-написати чи то спланувати може будь хто. Той .хто "спланує" краще ,той і краще "працює". Типовий підхід колишнього парторга та комсомольця. Поставте конкретне завдання, термін виконання. Запитайте про його вирішення. А саме головне порозганяйте тих,хто відвик працювати і звичайно тих,хто служив янеку і сьогодні вже в черзі за посадами!
юля володимирівна Показати IP 28 Липня 2014 19:17
правильно! пити треба менше, а працювати - за планом!
ЗМІ Показати IP 28 Липня 2014 19:27
Це як при брежнєвському розвинутому комунізмі: при виконанні плану Гунчик буде давати "прогрєсівку".
корінний лучанин до ЗМІ Показати IP 28 Липня 2014 22:35
Він копіює методи та стиль своєї роботи на ЛуАзі. Заведе контрольні карточки на заходи із термінами виконання на департаменти і всі будуть бігати та звітувати та погоджувати свої плани, а часом турбуватись із переносом термінів . От буде біганина службовців по поверхах або всі будуть такі зайняті за компами , що аж страшно буде : Гунчик сказав, у Гунчика на контролі, Гунчик вимагає, Гунчик викликає і т.д. Це буде ЖИТТЯ ПО НОВОМУ в ОДА! Тільки у волинян нічого не зміниться у житті ні в зайнятості роботою, ні в зарплаті. Одна буде метушня та показуха в ОДА. Волинь - це комуно- партійний відстійник!!! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
я до корінний лучанин Показати IP 29 Липня 2014 00:24
Йди побігай і ти на мінімальну - цікаво чи надовго вистачить. Спробуєш жити по-новому...
війна до я Показати IP 29 Липня 2014 06:43
Значить, ЗВІЛЬНЯТИСЯ! Кому зараз мала зарплата - ГЕТЬ з роботи! Шукайте більшу.
Тьотя Соня Показати IP 29 Липня 2014 08:08
Як ви думаєте, хто ото пише ці коменти. А якраз ті, кому хочуть хвіст підкрутити і заставити працювати. План написати, то дурниця, якщо є про що писати. Швидше не так страшно тих планів, як звітів про пророблену роботу. Зарплата мала, згідна. Удосконалити структуру кадрів - буде про що у план написати, буде що робити, буде про що прозвітуватися і буде зарплата.
Корінний лучанин до Тьотя Соня Показати IP 29 Липня 2014 08:34
Тьотя Соня, ви цікавтесь більше життям Волині !!!У вас нема інформації , якби ви трохи більше знали то мали б зовсім іншу думку та позицію. Вибачайте за не тактовність, але на таких як ви ВОДУ ВОЗЯТЬ. Мова не йде про "сачкування" на роботі, а втім що тут говорити: поживете - побачите , хто був правий.
Економіст Показати IP 29 Липня 2014 08:23
Чого так кіпішуєте? Працюєте- вмійте описати те, що робите, подайте алгоритм дій. Навіть вдома борщу не звариш без плану. Звичайно, обговорити всі плітки плану не треба. А ще є таке поняття, як організація роботи (причому будь- якої), контроль і виконавська дисципліна - але нинішні "апаратчики" далекі від них.То вам не щоки надувати і ноги на стіл закидати. Так що "вперед и с песней!"
Корінний лучанин до Економіст Показати IP 29 Липня 2014 09:10
Багато писарчуків "вміли описати" без алгоритмів , а на ділі туфта. Часто -густо, коли хотіли неугодну людину "прибрати" то влаштовували всім тотальний погодинний контроль та давали завдання людині, які не відповідали її кваліфікації та компетенції . А потім якщо звільняли , то відбувалалась судова тяганина. І ще раз скажу, що робота( люба ) повинна бути ефективною, але і вартувати повинна відповідно!!! За 20 років в нас так і невирішено в Україні питання оплати праці. ЦЕ ФАКТ НЕЗАПЕРЕЧНИЙ! Оцінка праці в нас совдепівська, якби ви що не надували!
Тьотя Соня до Корінн Показати IP 29 Липня 2014 08:42
Якраз добре знаю оту "тяжку роботу". На даний час воду возять на таких і як ви. Відчувається в якій шкурі сидите. Згідна з Економістом.
Економіст до Тьотя Соня до Корінн Показати IP 29 Липня 2014 10:16
Дякую. І ще одне - розділити державних службовців на працівників-стратегів і статистів, з відповідною різницею в оплаті праці. Зібрати статистику, слідкувати за відправкою та отриманням кореспонленції, організувати нараду і т.д. можна і без "найвищої" освіти і каліфікації (був би алгоритм, хе-хе), а опрацювати її і прийняти стратегічні рішення, а також нести за це відповідальність - ото вже інша справа. Переглянути надання адмінпослуг - яка може бути плата, коли споживач формує дохід на утримання бюджетних установ? От якщо ти сидиш вдома і тобі принесли довідки і т.д. - тоді ,будь-ласка, плати.
Церковна миша до Тьотя Соня до Корінн Показати IP 29 Липня 2014 10:30
Якщо добре знаєте роботу в органах виконавчої влади, то значить працювали в них. Хочу відмітити, що працівники є різні. Є такі, що можуть працювати і працюють за себе і "того парня", а є й такі, що працюють, як відмітили в коментах вище, заклавши ноги на стіл. Судячи по Вашому коменту Ви якраз із останніх.
НІНА ЛОГІКА Показати IP 29 Липня 2014 15:07
Треба вирішить питання - і гонись, як кінь по кабінетам - один на одного скидають роботу. Толку - нуль. Мобільності - нуль. Сидять каралєвішни в кабінетах ОДА і ногті пиляють або пасьянси розкладають. На малу ЗП, але вдягнені ох-ох - не на мінімалку точно. Цікаво - хто спонсор??? Моя позиція - для чого стільки тих підрозділів? Для чого стільки бумажкоперекладачів та байкарів звітності мнімої? Взяти і зробити толково та ефективно: нарада в пн. і пт., план дій на 5 днів роздається в понеділок, регулюється щодня ОДНИМ керівником, а то там їх керівник керівника, керівник керівника керівника, одні керівники хех. В кінці тижня коротко і ясно відзвітувались, щодня звітність в СРМ системі - що зробив, що мав зробить, коли доробиш, і які внепланові завданння на який термін зявились. ЦЕ ПО-ПЕРШЕ! ПО-ДРУГЕ: скорочуємо штат в 2 рази (шляхом конкурсу 2 місяці дивимось, хто краще виконує обовязки, того лишаємо). І головне - піднімаємо тим, хто залишився ЗП на 80 %. ЕФЕКТ - всі працюють, економія бюджета + хороша ЗП і стимул працювати. А ті, хто погано працював і був незадоволений ЗП, того шлангував - впєрьод і с пєснєй до підприємців на роботу. Хех, вони вам дадуть пр...сь і швидко навчать працювати, аж гай зашумить!
Церковна миша до НІНА ЛОГІКА Показати IP 29 Липня 2014 21:52
Можливо Вам потрібно було очодити ОДА, якщо так добре знаєте, що треба зробити.
ОДА Показати IP 3 Серпня 2014 09:31
Гунчик не любит безинициативних, а саня хомич уже оббивает кабинеты - работу ищет, думает Б.П. Гунчику его насоветует. Ну уж нет - Климчук 2 раза на одни и те же грабли не станет!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus